Delicatesse bol tompouce, met mousse van rood fruit en geitenkaas

Delicatesse bol tompouce, met mousse van rood fruit en geitenkaas

 

Haal de geitenkaas een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Draai de geitenkaas met de room en honing in een keuken machine tot een gladde massa. Voeg vervolgens het rode fruit toe en pulseer enkele keren kort, zodat het fruit wel iets fijn gesneden wordt maar nog wel structuur heeft. Snij de delicatesse bol in vier kwarten en snijd deze kwarten door. Smeer met een spatel of lepel een mooie gelijke laag op elke kwart en doe het kapje weer boven op de mousse, zodat er een tompouce ontstaat. Lekker voor bij een zomerse high tea.

 

Ingrediënten:

  • 1 delicatesse bol
  • 200 gr. zachte geitenkaas
  • 0,5 dl. room
  • 50 gram rood fruit  (blauwe bessen, frambozen of bramen)
  • 2 theelepels honing