Veel gestelde vragen

Zijn oude Stoepje zegels nog geldig?

Oude ronde spaarzegels zijn nog steeds geldig. Je kunt deze op een spaarkaart plakken en via de marktkraam het cadeau van jouw keuze bestellen.
De week er na ligt bij de marktkoopman het cadeau voor je klaar.

Hoe bak ik mijn afbak producten van ’t Stoepje op de beste manier af?

Bij ’t Stoepje hebben wij verschillende soorten afbakbroodjes. Ons algemene advies is om de broodjes op 180 graden af te bakken; 6-8 minuten. Wil je persoonlijk advies? Je kunt altijd bij jouw Stoepje bakker om advies vragen of ons een mail sturen naar info@stoepje.nl.

Hoe krijg ik de harde broodjes die ik op de markt gekocht heb weer lekker krokant?

Maak de broodjes een klein beetje vochtig met water. Doe ze daarna 3 minuten in een voorverwarmde oven van 220 graden Celcius.
Even af laten koelen en je hebt weer een lekker krokant broodje.

Kun je mij zeggen wat er allemaal in een product zit? 

Op onze site ww.stoepje.nl kun je onder product de samenstelling van een product vinden. Ook wordt daar de voedingswaarde per 100 gram vermeld.
Heb je een dieet of mag je maar een beperkte hoeveelheid koolhydraten kijk dan even naar de voedingswaarden.

Waarom is het assortiment overal anders?

Onze marktbakkers zijn franchiser en zij bepalen hun eigen assortiment. Als ze te weinig van een bepaald product verkopen zullen ze dat niet meer meenemen omdat ze de versheid niet kunnen garanderen.

Ik heb de oplossing van de puzzel doorgebeld maar ik heb een geheim nummer. Doet mijn oplossing wel mee voor de prijs?

Omdat er € 0,40 per gesprek wordt belast is het telefoonnummer bekend. Wij ontvangen een lijst met telefoonnummers en bellen daaruit de winnaar op voor zijn/haar persoonsgegevens. Zo doet iedere oproep mee bij de trekking van de prijs.

Ik heb een cadeau besteld maar dat wijkt af van de afbeelding die op de spaarkaart staat. Hoe komt dat?

De cadeaus voor de spaaractie worden één keer in de twee jaar geselecteerd. Tussentijds kan een leverancier een artikel uit het assortiment halen. Wij zullen dan altijd op zoek gaan naar een vergelijkbaar artikel met dezelfde of een hogere kwaliteit.