Het laatste nieuws van 't Stoepje

8 vragen aan productontwikkelaar Mike Onasse

Geplaatst op: 20 februari 2023

8 vragen aan productontwikkelaar Mike Onasse

Mike is productontwikkelaar bij ’t Stoepje. Dat wil zeggen dat hij ingrediënten en grondstoffen keurt, producten verbetert en nieuwe koeken, gebak en broden ontwikkelt.

5 weetjes over onze Roomboter Super Rozijnenbol

Geplaatst op: 13 februari 2023

5 weetjes over onze Roomboter Super Rozijnenbol

De lekkerste rozijnenbollen van Nederland zijn de Roomboter Super Rozijnenbollen van ’t Stoepje! Extra groot, gevuld met lekker veel rozijnen en met liefde gemaakt door onze bakkers

Week van het brood

Geplaatst op: 16 januari 2023

Week van het brood

Van 16 t/m 22 januari is het de Week van het Brood. Deze week staat helemaal in het teken van Volkoren. Volkoren is goed voor je.

5 weetjes over onze Noten Rozijnen Stoet

Geplaatst op: 11 november 2022

5 weetjes over onze Noten Rozijnen Stoet

De Noten Rozijnen Stoet van 't Stoepje is extra krokant door de korst met sesamzaadjes. Dit brood smaakt lekker bij elke gelegenheid, van ontbijt tot lunch, als snack of geroosterd bij het avondeten. Lekker om te beleggen met een plakje kaas of jam.

Stoepje bakker Coert Westerink & zijn klanten

Geplaatst op: 21 oktober 2022

Stoepje bakker Coert Westerink & zijn klanten

We spraken marktondernemer Coert Westerink (43) en een aantal van zijn klanten op de markt in Wijk bij Duurstede.