Een kijkje in de bakkerij van ’t Stoepje
Bij ’t Stoepje maken we onze producten dagelijks vers en met de hand, in één van de twee eigen bakkerijen in Spakenburg. We werken alleen met de beste ingrediënten en al onze bakkers zijn echte vakmensen. Zo bakken we brood en banket van de hoogste kwaliteit en kunnen we zelf nieuwe producten ontwikkelen. Dag en nacht werken de medewerkers in de bakkerijen en het logistiek centrum om de lekkerste producten op de markten door heel Nederland te leveren.
Maak kennis met de medewerkers die achter de schermen werken bij Bakkerij ’t Stoepje:
Job, afdelingsleider bakkerij
"Het leukste aan mijn baan vind ik het neerzetten van een fantastisch eindproduct. En daar komt van alles bij kijken: met elkaar zorgen dat er geen tekorten zijn en dat het product de juiste samenstelling, kleur en decoratie heeft. En dat de producten goed gebakken en goed ingepakt zijn. Oh... en dat er gelachen wordt is ook heel belangrijk!"
Karolina Tos, Inpakmedewerker
“Mijn werk bij Stoepje geeft mij veel voldoening. Ik ben dagelijks bezig met het verpakken van producten en productkwaliteitscontrole. Er hangt een hele fijne en vriendelijke sfeer."
Daiana Beleiu, Shiftcoördinator
"Via het uitzendbureau ben ik terecht gekomen bij ’t Stoepje. Ik heb een contract gekregen en een jaar als Operator gewerkt, vervolgens een jaar als Teamleider en nu als Shift coördinator. Via ’t Stoepje heb ik de kans gekregen om door te groeien en de Nederlandse taal te leren."
Kees de Graaf, Shift coördinator Logistiek Centrum
“Elke dag moeten alle bestelling compleet en op tijd de deur uit. Het is erg belangrijk dat dit goed gebeurt, dit blijft dus altijd een leuke uitdaging voor ons.”
Bekijk dan nu onze openstaande vacatures in Spakenburg!