
De 't Stoepje bakmixen
In deze tijd brengen we meer tijd thuis door. We zijn allemaal op zoek naar nieuwe hobby’s en leuke activiteiten om te doen. Veel mensen zijn daarom aan het bakken geslagen. Een leuke activiteit met ook nog eens een (meestal) lekker resultaat. Bij bakkerij ’t Stoepje hebben wij nu heerlijke bakmixen aan ons assortiment toegevoegd. Zo kun je thuis de heerlijke producten van bakkerij ’t Stoepje proberen na te maken. Geen zorgen, de instructies staan achter op de bakmix.
Je hebt de keuze uit de volgende 5 bakmixen:
Vitaal Broodmix 500 gram
Deze broodmix is te gebruiken voor de bereiding van Vitaalbrood: heerlijk, mals meergranenbrood. Het is lekker en erg gezond.
Banoffee Cakemix 400 gram
Met deze ambachtelijke mix maak je in een handomdraai een heerlijke Banoffee cake boordevol banaan en stukjes karamel.
Browniemix 400 gram
Met deze mix maak je heerlijke stevige en smeuïge brownies.
Haver Banketmix 400 gram
De ideale basismix voor het maken van heerlijke haverkoekjes. Tevens zeer geschikt voor het maken van appeltaartdeeg en taartbodems op basis van haver.
Natte Keekmix 400 gram
Deze Natte Keekmix is dé basismix voor ‘natte’ cake en gevulde cakesoorten. Je maakt hiermee een super malse cake.
Keuze genoeg dus!
Wij zijn benieuwd naar jullie best gelukte creaties! Mail ons een foto van jouw kunstwerk naar info@stoepje.nl of post deze op Instagram of Facebook onder #heelstoepjebakt.
Meer nieuws

Geplaatst op: 17 juni 2022
Ons glutenvrije assortiment
Speciaal voor jou hebben we glutenvrije producten aan ons assortiment toegevoegd. Van brood tot koekjes, net zo lekker en goed!

Geplaatst op: 05 september 2022
De geschiedenis van ‘t Stoepje
Anno 2022 is Bakkerij ’t Stoepje de bekendste en grootste leverancier van brood, koek en banket in Nederland. Je vindt ’t Stoepje op meer dan 600 Nederlandse markten.

Geplaatst op: 16 mei 2022
Tips & tricks
Heb jij een van onze lekkere broden in huis maar heb je er eigenlijk nog wel een vraag over? Hoe lang kan ik dit brood bewaren, op welke temperatuur moet ik hem afbakken of hoe kan ik het brood het best bewaren? Lees meer

Geplaatst op: 23 december 2021
Bakkerij ‘t Stoepje bakt de grootste Haverkoek van Nederland voor Missie 538
Deze week werd vanuit Missie 538 de vraag aan luisterend Nederland gesteld: welke bakker kan de grootste koek van Nederland bakken? Hier ging direct een belletje rinkelen bij onze bakker, Mike Onasse.

Geplaatst op: 02 januari 2023
Vitaal tas
Het nieuwe jaar is van start gegaan. Na een december maand met heel veel lekker eten is het weer tijd voor de goede voornemens. Bij veel mensen staat op nummer 1: Gezonder leven.

Geplaatst op: 19 juli 2019
BBQ-tijd!
Ga jij de BBQ ook aansteken deze vakantie? En eet jij ook graag brood vooraf of als bijgerecht? Dan gaan we je blij maken. Want ’t Stoepje neemt deze week weer die overheerlijke kaas-uienkruiers mee.

Geplaatst op: 12 maart 2019
Nieuw in ons assortiment: Biologische Broden!
Onze biologische broden komen uit onze biologische bakkerij. Daar werken wij iedere dag met de leukste bakkers en de beste kwaliteitbiologische grondstoffen. Als het deeg is gekneed worden de broden met de handen van onze bakkers gevormd en met de hand ingesneden. Hoogwaardige ingrediënten maken het brood helemaal af.

Geplaatst op: 13 juni 2022
Verras jouw stoere, lieve, grappige vader
Het is bijna Vaderdag! Jouw stoere, lieve, grappige vader verdient natuurlijk wat extra liefde. Is jouw vader een echte grillguru en staat hij het liefst buiten achter zijn BBQ

Geplaatst op: 19 augustus 2022
Hoe werkt sparen met Piggy bij ’t Stoepje?
Voorheen spaarde je bij ons altijd met onze spaarkaarten en zegels maar zoals je weet zijn we nu over op het digitale spaarsysteem: Piggy. We leggen jou graag uit hoe het sparen via Piggy in zijn werk gaat.

Geplaatst op: 12 mei 2021
Bakkerij 't Stoepje verlengt contract als shirtsponsor
Bakkerij 't Stoepje verlengt contract als shirtsponsor van SV Spakenburg.

Geplaatst op: 01 mei 2023
’t Stoepje wenst iedereen alvast een warme en smakelijke Moederdag!
Moederdag is dé dag dat alle moeders in het zonnetje gezet worden! Heb jij nog inspiratie nodig voor een verrukkelijk Moederdag ontbijt of lunch? Voilà! Dan ben je bij ’t Stoepje aan het juiste adres!

Geplaatst op: 01 mei 2020
Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?
Moederdag is de dag dat alle moeders eens even goed in het zonnetje gezet mogen worden. Dit jaar verdienen zij het nog meer!

Geplaatst op: 22 januari 2021
NIEUW! Oathie Haver Crackers en Mueslibollen
Op zoek naar een ‘lichte’ en gezonde snack die ook nog eens een lekkere bite heeft? Dan hebben wij die voor jou gevonden!

Geplaatst op: 16 april 2020
Gezond en lekker; onze Havercracker
Deze cracker zit boordevol goede ingrediënten, zoals vezels en pitten. Daarnaast vormt de cracker een bron van eiwitten, is suikerarm en is laag in zout. Deze crackers zijn van 100% tarwe- en havermeel waardoor ze heel rijk aan vezels zijn.

Geplaatst op: 08 maart 2022
Stoepje bakker Luc is altijd in voor een geintje
Met zijn 23 jaren jong, is marktondernemer Luc Post de op één na jongste ’t Stoepje-ondernemer. Op zijn twaalfde begon hij als inpakmedewerker waarbij hij in ruil voor werkzaamheden brood kreeg voor thuis.

Geplaatst op: 04 november 2022
Lever onze kleurplaat in voor een lekkere, gezonde verrassing
In het lesmateriaal van het Nationaal Schoolontbijt vinden de scholen een leuke kleurplaat van ’t Stoepje. Maar hoe leuk is het om thuis creatief aan de slag te gaan met de ’t Stoepje kleurplaat?

Geplaatst op: 06 april 2022
Stoepjebakker Niels Koelewijn & zijn klanten
Lies hier een leuk interview met 't Stoepje bakker Niels Koelewijn (32) en een aantal van zijn klanten op de markt in Wageningen.

Geplaatst op: 17 april 2023
Oranje boven bij ’t Stoepje
Deze week kleuren onze kramen al vast een beetje oranje. Wist je dat De oranje tompouce al sinds 27 april 1967 het Koningsgebak is.

Geplaatst op: 20 februari 2023
8 vragen aan productontwikkelaar Mike Onasse
Mike is productontwikkelaar bij ’t Stoepje. Dat wil zeggen dat hij ingrediënten en grondstoffen keurt, producten verbetert en nieuwe koeken, gebak en broden ontwikkelt.