Recepten van Bakkerij ‘ t Stoepje
Speculaastaart
Doe de speculaasbrokken in een keukenmachine en hak ze fijn. Laat de boter smelten en meng dit door de fijngehakte speculaasbrokken. Stop bakpapier in een taartvorm, maak van het speculaas een bodem en druk het hard aan. Laat de bodem opstijven in de koelkast.
Noten-Rozijnenstoet met compote
Speciaal voor de broodfans die verantwoord willen genieten hebben onze bakkers een aantal lekkere broden ontwikkeld in ons Vitaal-assortiment. Onze Noten-Rozijnenstoet is een van deze bijzondere broden! Dit lekkere compacte brood is gemaakt van volkoren roggemeel en zit boordevol zaden, granen, noten en pitten. Maak een echte traktatie van jouw broodje met zelfgemaakte vijgen-abrikozencompote!
Delicatesse bol tompouce, met mousse van rood fruit en geitenkaas
Haal de geitenkaas een half uur voor het bereiden uit de koelkast. Draai de geitenkaas met de room en honing in een keuken machine tot een gladde massa. Voeg vervolgens het rode fruit toe en pulseer enkele keren kort, zodat het fruit wel iets fijn gesneden wordt maar nog wel structuur heeft. Snij de delicatesse bol in vier kwarten en snijd deze kwarten door.