Ouderwets Krentenbrood met Amandelspijs
Heel wit tarwe-krentenbrood gevuld met amandelspijs
Ouderwets Gevuld Krentenbrood met Amandelspijs
Omschrijving
Maak van ieder eetmoment een feest met Ouderwets Gevuld Krentenbrood met Amandelspijs, bomvol echte krenten en de lekkerste amandelspijs. Het zachte en zoete vruchtenbrood is een heerlijke toevoeging aan je ontbijt- of lunchmoment. Besmeer met een lekkere laag roomboter en misschien nog een plak kaas. Zo verwen jij jezelf. Het lekkerste krentenbrood haal je bij 't Stoepje, dagelijks vers gebakken.
Ingredienten
38% krenten, TARWEbloem, water, 7% AMANDELSPIJS (AMANDELEN, suiker, stabilisator: E420, water, scharrelEI-eiwit, scharrelEI, verdikkingsmiddel: E466, natuurlijk citroenaroma), bakkersgist , suiker, TARWEgluten, emulgatoren (E471, E481, E472e [TARWE]), veldbonenmeel, weipoeder [MELK], boterconcentraat [MELK], gejodeerd zout, voorverstijfselde ROGGEbloem, kaneel, glucosestroop (gedrehydreerd), wei-eiwitconcentraat [MELK], meelverbeteraars (E300, E920), enzym [TARWE], TARWEmoutmeel, zonnebloemolie, plantaardige olie (raapzaad), aroma, rijsmiddel (E500), dextrose, MELKeiwitten, kleurstof (curcumine).
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1253
Energie (kcal)
296
Vet totaal (g)
3.9
Waarvan verzadigd vet (g)
1.4
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.58
Vet meervoudig onverzadigd (g)
0.86
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
56.4
Waarvan suikers (g)
32.8
Eiwit totaal (g)
7.8
Zout (g)
0.73
Vezels (g)
2.8
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
K
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
M
hazelnoten
K
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof