Vijgen Smulbrood
half volkoren tarwebrood met vijgen en rozijnen
Vijgen Smulbrood is een smakelijke traktatie, bomvol vijgen, rozijnen en noten.
Omschrijving
Vijgen Smulbrood is een echte topper van 't Stoepje. Bomvol vijgen, rozijnen en noten waardoor het brood een smakelijke bite heeft. Doe eens gek en wissel je dagelijkse boterham in voor deze zoete traktatie. Zo maak je er een echt genietmoment van. Besmeer bijvoorbeeld eens een snee met wat roomboter, eenvoudigweg genieten. Of leg wat plakken Vijgen Smulbrood op de borrelplank, want dankzij de vijgen gaat het brood fantastisch samen met kaas. Het lekkerste robuuste brood haal je bij 't Stoepje, dagelijks vers gebakken.
Ingredienten
Volkoren TARWEmeel,water,rozijnen,vijgen,TARWEGRIES,WALNOTEN,TARWEBLOEM*,water,TARWEGLUTEN,suiker,bakkersgist ,gejodeerd zout,weipoeder (MELK),veldbonenmeel,emulgator:(mono- en diglyceriden),emulgator:(Natriumstearoyllactaat),meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],geroosterd GERSTEMOUTMEEL,TARWEMOUTBLOEM,emulgator:(E472e [TARWE]),boterconcentraat [MELK],voorverstijfselde ROGGEBLOEM,rijstebloem ,wei-eiwitconcentraat [MELK],raapzaad,glucosestroop (gedrehydreerd),aroma,rijsmiddel:(natriumcarbonaat),dextrose,MELKEIWIT,meelverbeteraar:(l-cysteïne),erwt,TARWEVEZELS,maltodextrine,kleurstof:(curcumine),* = Al deze ingredïënten zijn van gecontroleerd biologische teelt,
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1045.52
Energie (kcal)
247.47
Vetten (g)
4.44
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
1.13
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
0.9
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
2.21
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten (g)
40.6
Waarvan suikers (g)
15.01
Vezels (g)
5.64
Eiwitten (g)
8.7
Zout (g)
0.77
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
M
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
M
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof