Mini Mueslibollen
Bruin tarwebolletje met vruchten en noten
Mueslibollen zijn lekkere zachte bollen bestrooid met mueslivlokken.
Omschrijving
Wissel je dagelijkse boterham eens in voor deze Mini Mueslibollen. Deze zachte bruine bollen doen het goed bij een uitgebreide lunch in het weekend. De bollen zijn makkelijk om mee te nemen en daarom ideaal voor onderweg. Lekker als tussendoortje tijdens een wandeling of om de lekkere trek te stillen. Beleg ze met wat boter en een plak kaas voor een eenvoudig verwenmoment. Onze mueslibollen worden met liefde gemaakt door onze bakkers.
Ingredienten
24% rozijnen, TARWEbloem, water, volkoren TARWEmeel, bakkersgist, TARWEvlokken, 3,8% dadel, TARWEgluten, 3% papayastukjes (rietsuiker, papaja, verdikkingsmiddel: E509, zuurteregelaar: E330, conserveermiddel: E223 [SULFIET]), 1,9% HAZELNOTEN, bruine rietsuiker, 1% abrikoosstukjes (abrikozen, rijstebloem, conserveermiddel: E223 [SULFIET]), emulgatoren (E471, E472e [TARWE], E481), dextrose, weipoeder [MELK], bonenmeel, gejodeerd zout, plantaardige olie (raapzaad, zonnebloem), GERSTemoutmeel, wei-eiwitconcentraat [MELK], meelverbeteraars (E300, E920), TARWEmoutmeel, rijsmiddel (E500), aroma's, MELKeiwit, kleurstof (E100), maiszetmeel, erwteneiwit, maltodextrine.
Kan ei, soja, amandelen en sesam bevatten.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1148
Energie (kcal)
272
Vetten (g)
3.4
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
0.9
Koolhydraten (g)
49
Waarvan suikers (g)
24
Vezels (g)
4.1
Eiwitten (g)
9.3
Zout (g)
0.95
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
K
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
M
selderij
Z
sesam
K
lupine
Z
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
M
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
K
hazelnoten
M
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof