Vikingbroodjes
Wit tarwe bol met rozijn en appel
Vikingbroodjes zijn harde broodjes bestrooid met zaden en pitten.
Omschrijving
Voor een echte krachtpatser kies je een Vikingbroodje. Dit zijn harde broodjes bestrooid met de lekkerste zaden en pitten. De broodjes hebben een harde en krokante korst, maar zijn heerlijk zacht vanbinnen en zitten bomvol rozijnen. Eet ze lekker als tussendoortje of trakteer jezelf en eet ze als vervanging van je dagelijkse boterham bij het ontbijt of de lunch. Lekker met wat boter en een plak oude kaas. Lekkere robuuste broodjes haal je bij 't Stoepje, jouw warme bakker.
Ingredienten
TARWEBLOEM,water,rozijnen,appel,bakkersgist ,suiker,HAVERVLOKKEN,weipoeder (MELK),boterconcentraat [MELK],lijnzaad,EIPOEDER,TARWEGLUTEN,gejodeerd zout,verdikkingsmiddel:(guarpitmeel),zonnebloempitten,rijstemeel,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],emulgator:(mono- en diglyceriden),glucosestroop,TARWEMOUTBLOEM,emulgator:(Natriumstearoyllactaat),LUPINEMEEL,MELKEIWIT,boteraroma,meelverbeteraar:(l-cysteïne),kleurstof:(beta caroteen),anti-oxidant:(citroenzuur),
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1124.25
Energie (kcal)
266.42
Vet totaal (g)
5.01
Waarvan verzadigd vet (g)
2.39
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.28
Vet meervoudig onverzadigd (g)
1.27
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
45.71
Waarvan suikers (g)
15.57
Voedingsvezel (g)
3.52
Eiwit totaal (g)
7.86
Zout (g)
0.9
Vezels (g)
3.52
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
K
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
Z
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
M
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
K
haver
M
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof