Roomboter Mini Rozijnenbol
Wit tarwe bol met rozijnen
De Roomboter Mini Rozijnenbol is een verrukkelijk bolletje in miniformaat.
Omschrijving
Ervaar de heerlijkheid van onze Roomboter Mini Rozijnenbol: een verrukkelijk bolletje in miniformaat. Deze witte tarwebol is ambachtelijk bereid met roomboter en barst van sappige rozijnen. Geniet van de zachte textuur en de zoete smaak van dit kleine rozijnenbolletje. Ideaal als tussendoortje, bij de koffie of gewoon om op elk moment van de dag van te genieten. Laat je smaakpapillen verrassen door de perfecte combinatie van roomboter en rozijnen in deze smakelijke mini lekkernij.
Ingredienten
Rozijnen,TARWEBLOEM,water,bakkersgist ,suiker,TARWEGLUTEN,weipoeder (MELK),veldbonenmeel,gejodeerd zout,boterconcentraat [MELK],raapzaadolie,emulgator:(mono- en diglyceriden),enzym [TARWE],meelverbeteraar:(ascorbinezuur),voorverstijfselde ROGGEBLOEM,TARWEMOUTBLOEM,emulgator:(Natriumstearoyllactaat),wei-eiwitconcentraat [MELK],emulgator:(E472e [TARWE]),MELKEIWIT,glucosestroop (gedrehydreerd),aroma,rijsmiddel:(natriumcarbonaat),dextrose,kleurstof:(curcumine),meelverbeteraar:(l-cysteïne),erwt,TARWEVEZELS,maltodextrine,
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1013.17
Energie (kcal)
239.3
Vetten (g)
2.57
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
1.3
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
0.52
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
0.48
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten (g)
45.88
Waarvan suikers (g)
22.74
Vezels (g)
2.26
Eiwitten (g)
7.23
Zout (g)
0.81
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
Z
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
K
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof