Mueslibollen
Bruin tarwebol met vruchten en noten
Mueslibollen zijn lekkere zachte bollen bestrooid met mueslivlokken.
Omschrijving
Wissel je dagelijkse boterham eens in voor deze Mueslibollen. Deze zachte bruine bollen doen het goed bij een uitgebreide lunch in het weekend. De bollen zijn makkelijk om mee te nemen en daarom ideaal voor onderweg. Lekker als tussendoortje tijdens een wandeling of om de lekkere trek te stillen. Beleg ze met wat boter en een plak kaas voor een eenvoudig verwenmoment. Onze mueslibollen worden met liefde gemaakt door onze bakkers.
Ingredienten
Rozijnen,water,TARWEBLOEM,volkoren TARWEmeel,bakkersgist ,abrikozen,TARWEVLOKKEN,TARWEGLUTEN,HAZELNOTEN,dadel,bruine rietsuiker,papaja,dextrose,weipoeder (MELK),veldbonenmeel,gejodeerd zout,rietsuiker,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],emulgator:(mono- en diglyceriden),voorverstijfselde ROGGEBLOEM,TARWEMOUTBLOEM,emulgator:(Natriumstearoyllactaat),emulgator:(E472e [TARWE]),wei-eiwitconcentraat [MELK],GERSTEMOUTMEEL,raapzaad,rijstebloem,conserveermiddel:(E223 [SULFIET]),raapzaadolie,rijsmiddel:(natriumcarbonaat),aroma,meelverbeteraar:(l-cysteïne),kleurstof:(curcumine),geroosterd GERSTEMOUTMEEL,MELKEIWIT,erwt,TARWEVEZELS,maltodextrine,
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1049.93
Energie (kcal)
248.49
Vet totaal (g)
3.1
Waarvan verzadigd vet (g)
0.96
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.32
Vet meervoudig onverzadigd (g)
0.61
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
45.54
Waarvan suikers (g)
22.51
Vezels (g)
3.72
Eiwit totaal (g)
8.05
Zout (g)
0.8
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
M
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
M
haver
K
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
K
hazelnoten
M
walnoten
K
cashewnoten
K
pecannoten
K
paranoten
K
pistachenoten
K
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof