Hamkaas Croissants
Wit tarwe croissant met ham en kaas
Fan van hartig? De Hamkaas Croissants van 't Stoepje zijn een echte snackklassieker.

Omschrijving

Ben jij fan van hartige snacks? De Hamkaas Croissants van 't Stoepje zijn dan ideaal voor jou. Een echte klassieker die goed vult en op elk moment kan. Voor de beste ervaring maak je de Hamkaas Croissants nog even warm in de oven. Heerlijk bij het ontbijt, de lunch of als lekker tussendoortje.Voor de echte klassiekers kom je langs bij 't Stoepje, kom eens proeven!

Ingredienten

Roomboter croissantdeeg (TARWEbloem, water, 14% boterconcentraat (MELK), bakkersgist, scharrelkippenEI, MELKpoeder, zout, dextrose, TARWEgluten, plantaardig vet (palm), suiker, veldbonenmeel, meelverbeteraar (ascorbinezuur, l-cysteïne), emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met mono- en diacetylwijnsteenzuur), enzyme, stabilisator (xanthaangom)), 17% tostiham gesneden (varkensvlees, water, zetmeel (aardappel), zout, dextrose, varkenshemoglobine, rook, voedingszuur (natriumacetaten, kaliumlactaat), stabilisator (verwerkt eucheuma-wier, trifosfaten, polyfosfaten), antioxidant (natriumascorbaat), conserveermiddel (natriumnitriet)), 9% geraspte kaas (gepasteuriseerde koeMELK, zetmeel (aardappel), zout, zuursel, stremsel, conserveermiddel (natriumnitraat), kleurstof (carotenen, annatto, bixine, norbixine), zuurteregelaar (calciumchloride)). Gemaakt in een bedrijf waar ook pinda's, noten en sesam worden verwerkt.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1313
Energie (kcal)
314
Vetten (g)
18
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
12
Koolhydraten (g)
27
Waarvan suikers (g)
1.9
Vezels (g)
0.9
Eiwitten (g)
9.7
Zout (g)
1.4

Allergenen

melk M
ei M
soja Z
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's K
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen K
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof