Paleisbanket
Paleisbanket is het meest koninklijke koekje dat je ooit zult proeven.

Omschrijving

Paleisbanket is een van de koninklijkste koekjes die je ooit gaat tegenkomen. Deze heerlijke amandelkoekjes zijn belegd met aardbeienjam en zoete fondant en smaken heerlijk bij de koffie of thee, of gewoon lekker tussendoor. De hoffelijke koekjes komen het beste tot hun recht op mooi porseleinen servies. Zo creƫer je eenvoudig een koninklijke ervaring. Maar ze misstaan natuurlijk ook niet in de gewone koektrommel. Voor een royale traktatie kom je langs bij 't Stoepje.

Ingredienten

suiker,SOJABONEN,water,gemodificeerd zetmeel,dextrose,glucosestroop (gedroogd),abrikozenpitten,curcuma-extract,raapzaad,zonnebloem,stabilisator:(sorbitol),stabilisator:(Glycerol),stabilisator:(Johannesbroodpitmeel),verdikkingsmiddel:(xanthaangom),verdikkingsmiddel:(pectine),verdikkingsmiddel:(carboxymethylcellulose),verdikkingsmiddel:(guarpitmeel),kleurstof:(Azorubine),kleurstof:(Indigotine),kleurstof:(Karmijn, Karmijnzuur, Cochenille),aroma,zuurteregelaar:(citroenzuur),zuurteregelaar:(Natriumcitraat),conserveermiddel:(Kaliumsorbaat),conserveermiddel:(Natriumbenzoaat),natuurlijk aroma,emulgator:(mono- en diglyceriden),emulgator:(E412),

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1360
Energie (kcal)
325
Vet totaal (g)
5.61
Waarvan verzadigd vet (g)
0.04
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
2.39
Vet meervoudig onverzadigd (g)
1.59
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
63.22
Waarvan suikers (g)
53.56
Voedingsvezel (g)
2.43
Eiwit totaal (g)
4.77
Zout (g)
0.53

Allergenen

melk Z
ei Z
soja M
glutenbevattende granen Z
tarwe Z
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten Z
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) M
selderij Z
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof