Piramidebroodjes
Wit tarwe bol met zaden en pitten
Piramidebroodjes zijn smakelijke bruine triangels, bezaaid met zaden en pitten.

Omschrijving

Voor een smakelijke lunch trakteer je jezelf op Piramide Broodjes van 't Stoepje. Dit zijn driehoekige bruine broodjes, bezaaid met pitten en zaden. De broodjes zijn hard en krokant vanbuiten en luchtig vanbinnen. Ideaal om een lekker broodje gezond mee te maken of om te beleggen met een luxe salade of filet americain. Lekker voor bij een uitgebreid ontbijt of lunch, maar ook zeker een prima vervanging van je dagelijkse boterham. Voor de echte klassiekers kom je langs bij 't Stoepje, de warmste bakker van de markt.

Ingredienten

TARWEBLOEM,water,lijnzaad,pompoenpitten,HAVERVLOKKEN,zonnebloempitten,bakkersgist ,gebroken mout (GERST, TARWE),gebroken GERST ,zout,LUPINEGRIES,verdikkingsmiddel:(guarpitmeel),gedextrineerd ROGGEMEEL,TARWEMOUTMEEL,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),gierstbloem,TARWEGLUTEN,suiker,palmvet,dextrose,TARWEMOUTBLOEM,enzym [TARWE],emulgator:(E472e),geroosterde TARWEMOUTMEEL,GERSTEMOUTEXTRACT,weipoeder (MELK),emulgator:(mono- en diglyceriden),zuurteregelaar:(Calciumfosfaat),TARWEZETMEEL,koolzaadolie,GERSTEMOUTMEEL,enzymen,meelverbeteraar:(l-cysteïne),MELKEIWIT,enzyme,

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1191.2
Energie (kcal)
283.11
Vet totaal (g)
9.88
Waarvan verzadigd vet (g)
1.89
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
2.49
Vet meervoudig onverzadigd (g)
5.24
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
34.4
Waarvan suikers (g)
2.24
Voedingsvezel (g)
6.2
Eiwit totaal (g)
11.12
Zout (g)
0.94
Vezels (g)
6.2

Allergenen

melk M
ei K
soja K
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge M
vis Z
schaaldieren Z
noten Z
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) K
selderij Z
sesam K
lupine M
mosterd K
weekdieren Z
gerst M
haver M
spelt K
khorasantarwe K
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof