Omschrijving

Ervaar de smaakvolle kracht van onze Harde Tijgerbollen! Deze witte tarwebollen zijn ideaal voor liefhebbers van knapperige en stevige broodjes. Met een krokante korst en een zachte, luchtige binnenkant zijn onze Harde Tijgerbollen een lust voor het oog en de smaakpapillen. Elke hap van deze bol is een genot. De subtiele tarwesmaak vormt een heerlijke basis, terwijl de knapperige korst zorgt voor een bevredigende textuur. De veelzijdige Harde Tijgerbollen kunnen gebruikt worden voor diverse maaltijden en snacks. Beleg ze met hartige toppings zoals kaas, vleeswaren of salades. Ze zijn ook perfect om te dippen in soepen en sauzen. Of je nu snel wilt lunchen, een smakelijke sandwich wilt maken of gewoon wilt genieten van een heerlijk broodje, onze Harde Tijgerbollen zullen zeker aan je verlangen naar een knapperig en smaakvol broodje voldoen. Ontdek de kwaliteit en ambachtelijke smaak van onze Harde Tijgerbollen en voeg een vleugje avontuur toe aan je maaltijden.

Ingredienten

TARWEbloem, water, bakkersgist , plantaardige olie (raapzaad, koolzaad), paneermeel (TARWEbloem, zout, gist), gedroogde TARWEdesem, ROGGEbloem, gejodeerd zout, rijstebloem, rijstemeel, TARWEmoutmeel, meelverbeteraar (E300), emulgatoren (E472E, E471), verdikkingsmiddel (E412), suiker, enzym [TARWE], moutextract , zuurteregelaar (E450), gedroogde ROGGEdesem, dextrose, TARWEzemelen, aroma, ROGGEmoutmeel, TARWEgluten, enzymen. Kan sporen bevatten van: ei, soja, melk, noten en sesam.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1155
Energie (kcal)
273
Vet totaal (g)
2.8
Waarvan verzadigd vet (g)
0.5
Koolhydraten totaal (g)
51.4
Waarvan suikers (g)
2.2
Vezels (g)
2.7
Eiwit totaal (g)
9
Zout (g)
0.96

Allergenen

melk K
ei K
soja K
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge M
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's K
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine K
mosterd Z
weekdieren Z
gerst M
haver K
spelt K
khorasantarwe K
amandelen Z
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof