Puddingbroodje
Maak van elk eetmoment een genietmoment met de klassieke Puddingbroodjes van 't Stoepje.

Omschrijving

Voor de echte zoetekauw zijn er de klassieke Puddingbroodjes van 't Stoepje. De puddingbroodjes zitten bomvol banketbakkersroom, gegarandeerd een smakelijke knoeiboel dus. De puddingbroodjes zijn gemaakt van zoete witte puntbroodjes, gevuld met verse banketbakkersroom en bestrooid met poedersuiker. Verwen jezelf en neem eens een Puddingbroodje bij de koffie of thee, of deel ze uit als traktatie met je verjaardag of een andere feestelijke gelegenheid. Zo maak je van ieder eetmoment een verwenmoment. Voor de lekkerste zoete tussendoortjes kom je langs bij 't Stoepje, de warmste bakker van de markt.

Ingredienten

Water,TARWEBLOEM,suiker,gemodificeerd zetmeel:(Geacetyleerd dizetmeelfosfaat),dextrose,gist,palmvet,MELKPOEDER,magere MELKPOEDER,zout,TARWEZETMEEL,antiklontermiddel:(Natriumferrocyanide),aroma,enzyme,erwteneiwit,geleermiddel:(Calciumsulfaat),geleermiddel:(Natriumfosfaat),geleermiddel:(Di- en polyfosfaten),glucosestroop (gedrehydreerd),kleurstof:(E160b),maltodextrine,MELKEIWIT,SOJAbloem,TARWEmoutbloem,TARWEvezels,verdikkingsmiddel:(Natriumalginaat),weipoeder (MELK),raapzaad (gehard),kokosvet,

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1183
Energie (kcal)
283
Vet totaal (g)
4.18
Waarvan verzadigd vet (g)
2.39
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.12
Vet meervoudig onverzadigd (g)
0.61
Transvetzuren (g)
0.01
Koolhydraten totaal (g)
54.44
Waarvan suikers (g)
26.23
Eiwit totaal (g)
6.12
Zout (g)
0.88
Vezels (g)
1.15

Allergenen

melk M
ei K
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge K
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst K
haver K
spelt K
khorasantarwe K
amandelen K
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten K
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof