Roomboter Amandel Slofje Cheesecake Framboos
Roomboter Slofje Cheesecake Framboos
Maak van elk moment een feestje met de Roomboter Cheesecake Framboos Slofjes.
Omschrijving
Heb je iets te vieren? Dan is het tijd voor een heerlijk Roomboter Cheesecake Framboos Slofje, de minivariant van de klassieke slof. Jarig, promotie gemaakt of zomaar voor de lekker? Met de Slofjes van 't Stoepje maak jij je eigen feest. De Cheesecake Framboos Slofjes worden gemaakt met de beste frambozen en banketbakkersroom. Proef ook eens de andere smaken Slofjes.
Ingredienten
Suiker, TARWEbloem, water, 13% roomboter(MELK),
9% frambozen, room(MELK), glucose-fructosestroop,
2% AMANDELEN, EI, aardappelzetmeel
(gemodificeerd), Gemodificeerd Zetmeel(E1442, E1414),
glucosestroop, kwarkpoeder (magere)(MELK),
Aroma(aroma, room, vanille), bakkerszout, citrusvezel,
Conserveermiddel(E202), dextrose, Emulgator(E471,
E322(SOJA), E472b, E477), gelatine,
Geleermiddel(E440), glucosestroop (gedroogd),
invertsuikerstroop, Kleurstof(E101, E160b (ii), E163),
MELKeiwit, MELKpoeder, MELKpoeder (magere),
Natuurlijk Aroma(citroen, natuurlijk aroma), Plantaardig
Vet(kokos, palm, palmpit), Rijsmiddel(E450, E500),
Stabilisator(E407, E170, E263, E339), TARWEzetmeel,
Verdikkingsmiddel(E414, E415), vlierbessen
(concentraat), Voedingszuur(E330), weipoeder(MELK),
yoghurtpoeder(MELK), zout, Zuurteregelaar(E330, E331,
E500).
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1359
Energie (kcal)
325
Vetten (g)
16
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
11
Koolhydraten (g)
40
Waarvan suikers (g)
25
Vezels (g)
1.3
Eiwitten (g)
3.6
Zout (g)
0.38
Allergenen
melk
M
ei
M
soja
M
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
Z
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
Z
lupine
Z
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
Z
haver
Z
spelt
Z
khorasantarwe
Z
amandelen
M
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof