Batard meerzaden
Heel wit tarwebrood met pitten en zaden
Batard Meerzaden is gebaseerd op een klassiek Frans brood, lekker voor dagelijks gebruik.
Omschrijving
De Fransen eten hun Batard heel eenvoudig als bijgerecht, zonder beleg en alleen om in saus te dippen. Batard Meerzaden is in zijn eenvoud lekker genoeg om zo te eten, maar wil je er toch iets op doen kies dan voor eenvoud. Of serveer 'm bij een kom soep, bij een lekker frisse salade of op de borrelplank om mee te dippen. Het brood heeft een dunne knapperige korst, bezaaid met zaden en heeft een zachte, malse binnenkant. Voor de lekkerste broden kom je langs bij 't Stoepje.
Ingredienten
55% TARWEbloem, water, 5% zonnebloempitten, GERSTemout, 4% lijnzaad, TARWEgluten, 3% HAVERvlokken, bakkerszout, suiker, gekarameliseerde suiker, gist, gedroogd TARWEzuurdesem , ROGGEzuurdesempoeder,
SOJAbloem, ROGGEvolkorenmeel.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1260
Energie (kcal)
299
Vetten (g)
6.4
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
0.8
Koolhydraten (g)
46
Waarvan suikers (g)
2.4
Vezels (g)
5.1
Eiwitten (g)
12
Zout (g)
1.1
Allergenen
melk
K
ei
Z
soja
M
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
K
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
K
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
M
haver
M
spelt
K
khorasantarwe
Z
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
K
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof