Omschrijving

De Fransen eten hun Batard heel eenvoudig als bijgerecht, zonder beleg en alleen om in saus te dippen. Batard Meergranen is in zijn eenvoud lekker genoeg om zo te eten, maar wil je er toch iets op doen, kies dan voor eenvoud. Of serveer 'm bij een kom soep, bij een lekker frisse salade of op de borrelplank om mee te dippen. Het brood heeft een dunne knapperige korst, bezaaid met zaden en heeft een zachte, malse binnenkant. Voor de lekkerste broden kom je langs bij 't Stoepje.

Ingredienten

TARWEBLOEM, water, zuurdesem (ROGGE), TARWEVEZELS, zuurdesem (TARWE), bakkersgist, bakkerszout, ROGGEBLOEM, TARWEGLUTEN, zonnebloempitten, lijnzaad, raapolie, HAVERvlokken, suiker, maanzaad, SESAMZAAD, SOJAbloem, GERSTEMOUT, gekaramelliseerde suiker.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1049
Energie (kcal)
250.8
Vet totaal (g)
4.4
Waarvan verzadigd vet (g)
0.5
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
0.4
Vet meervoudig onverzadigd (g)
1.1
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
40
Waarvan suikers (g)
1.9
Vezels (g)
3.4
Eiwit totaal (g)
10.3
Zout (g)
1.15

Allergenen

melk K
ei Z
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge M
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam M
lupine K
mosterd K
weekdieren Z
gerst M
haver M
spelt K
khorasantarwe Z
amandelen K
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten K
paranoten K
pistachenoten K
macadamianoten K
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof