Topvit Volkoren
Heel volkoren meergranen brood met toegevoegd ijzer en vitamines
Topvit Volkoren is een smakelijk brood, lekker voor de dagelijkse boterham.
Omschrijving
Topvit Volkoren is een smakelijk en ambachtelijk volkorenbrood. Het brood is heerlijk mals en heeft een stevige korst. Topvit bevat extra vitamines B1, B2, B12, D en ijzer, waardoor dit een verantwoorde keuze is voor ieder ontbijt en elke lunch. Voor je dagelijkse klassiekers kom je langs bij 't Stoepje, jouw warme bakker. Dagelijks vers voor jou gebakken in eigen bakkerij.
Ingredienten
Volkoren TARWEmeel,water,TARWEGLUTEN,GERSTEMOUTMEEL,bakkersgist ,zonnebloempitten,TARWEGRIES,HAVERVLOKKEN,lijnzaad,TARWEZEMELEN,SESAMZAAD,gejodeerd zout,maïsgries,emulgator:(mono- en diglyceriden (palm)),plantaardig olie (raapzaad),ROGGEMOUTMEEL,geroosterd GERSTEMOUTMEEL,TARWEMOUTBLOEM,gekaramelliseerde suiker,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),aroma (mout),enzym [TARWE],ijzer(II)sulfaat,vitamines: D2, B1, B2, B12,suiker,volkorenTARWEmeel,zuurdesem [ROGGE],raapzaadolie,gemoute TARWEZEMELEN,emulgator:(calciumstearoyllactaat),emulgator:(E472e),zuurteregelaar:(Calciumfosfaat),dextrose,
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
910.91
Energie (kcal)
216.09
Vet totaal (g)
3.59
Waarvan verzadigd vet (g)
0.73
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.11
Vet meervoudig onverzadigd (g)
1.74
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
32.3
Waarvan suikers (g)
1.66
Eiwit totaal (g)
10.54
Zout (g)
0.87
Vezels (g)
6.48
Allergenen
melk
K
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
Z
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
Z
selderij
Z
sesam
M
lupine
K
mosterd
Z
weekdieren
Z
gerst
M
haver
M
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
Z
hazelnoten
Z
walnoten
Z
cashewnoten
Z
pecannoten
Z
paranoten
Z
pistachenoten
Z
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof