Zoek je product op basis van de allergenen

Roomboter Appelflappen
Roomboter Appelflappen zijn overheerlijke klassiekers, voor de lekkere trek.

Omschrijving

Iedereen kent natuurlijk de klassieke Appelflap. Eet 'm lekker bij de koffie of thee of stil de lekkere trek met een flap als tussendoortje. Flappen doen het ook altijd goed als traktatie op het werk. Je collega's zullen blij met je zijn. Verwarm de flappen even kort in de oven en spuit er een toef slagroom op voor de ultieme traktatie. Haal de lekkerste tussendoortjes bij 't Stoepje, jouw warme bakker. Probeer ook eens de Roomboter Abrikozenflappen of Roomboter Kersenflappen.

Ingredienten

Roomboter korstdeeg (TARWEbloem, 21% roomboter (MELK), water, bakkerszout), appelvulling (24% appel, suiker, appelpuree, rozijnen, gemodificeerd zetmeel (maïs, aardappel), scharrelkippenEI, TARWEbloem, water, kaneel, TARWE zetmeel, emulgator (mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met melkzuur, esters van propaan-1,2-diol met vetzuren), weipoeder (MELK), glucosestroop, zetmeel (SOJA), plantaardige olie (katoenzaad), natuurlijk aroma, aroma, citroenschil, verdikkingsmiddel (tragant, xanthaangom), zout, caramelstroop, rum, conserveermiddel (kaliumsorbaat), zuurteregelaar (citroenzuur), antioxidant (ascorbinezuur), natuurlijk citroen aroma), 6% suiker Gemaakt in een bedrijf waar ook pinda's, noten en sesam worden verwerkt.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1286
Energie (kcal)
308
Vet totaal (g)
17
Waarvan verzadigd vet (g)
12
Koolhydraten totaal (g)
34
Waarvan suikers (g)
15
Vezels (g)
1.1
Eiwit totaal (g)
3.4
Zout (g)
0.62

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's K
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen K
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof