Zoek je product op basis van de allergenen

Worstenbroodje half om half
Worstenbroodje met kip, varken en kalf
Worstenbroodjes zijn echte klassiekers, gemaakt met het lekkerste half-om-halfgehakt.

Omschrijving

Trek in een hartige snack? Probeer dan eens Worstenbroodjes van 't Stoepje, een favoriet met Brabantse roots. Echte klassiekers, gemaakt met het lekkerste half-om-halfgehakt, op smaak gebracht met kruiden en specerijen en omhuld met luchtig brooddeeg met een licht krokante bite. Stilt de stevige en lekkere trek en is lekker bij het ontbijt of de lunch. Extra lekker als je 'm even kort opwarmt in de oven. Voor de lekkerste hartige tussendoortjes kom je langs bij 't Stoepje.

Ingredienten

TARWEBLOEM,water,kipseparatorvlees,varkensvlees,dextrose,bakkersgist ,EI,paneermeel [TARWE],zout,kalfsvlees,TARWEGLUTEN,SOJABLOEM,gejodeerd zout,kruiden en specerijen,TARWEZEMELEN,MELKEIWIT,plantaardige oliën (palm, raapzaad),gedroogde glucosestroop,voorverstijfselde TARWEBLOEM,gist,emulgator:(Trifosfaten),emulgator:(xanthaangom),aroma,smaakversterker:(Kaliumacetaat),natuurlijk aroma [SELDERIJ],verdikkingsmiddel:(carboxymethylcellulose),gehydroliseerd SOJA eiwit,gistextract,natuurlijk knoflook aroma ,meelverbeteraar:(l-cysteïne),meelverbeteraar:(ascorbinezuur),glucosestroop,

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
896.7
Energie (kcal)
214
Vetten (g)
3.8
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
1
Waarvan enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g)
1
Waarvan meervoudig onverzadigde vetzuren (g)
1.8
Koolhydraten (g)
35.3
Waarvan suikers (g)
2.7
Vezels (g)
0.34
Eiwitten (g)
9.7
Zout (g)
1.74

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten Z
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij M
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof