Zoek je product op basis van de allergenen

Roomboter Amandel Winter Slofje
Roomboter Amandel Winter Slofje
Roomboter Amandel Winter Slofjes

Omschrijving

Maak dit seizoen nog feestelijker met deze heerlijke Roomboter Amandel Winter Slofjes! Gevuld met smeuïge kers en afgemaakt met heerlijke Zwitserse room. Het slofje is lekker smeuïg met de volle smaak van roomboter en een verfijnde amandeltouch. Het leukste? Ze zijn helemaal in wintersfeer! Om het hele seizoen van te genieten.

Ingredienten

Water, suiker, TARWEbloem, 13% kersen, 12% roomboter(MELK), glucose-fructosestroop, gemodificeerd zetmeel (E1414, E1442), 1% AMANDELEN, dextrose, EI, aardappelzetmeel (gemodificeerd), cacaoboter, MELK, MELKpoeder, weipoeder(MELK), aroma(vanille, aroma, room), bakkerszout, boterolie (MELK), cacaomassa, citrusvezel, conserveermiddel(E202), emulgator(E472a, E472b, E322(SOJA), E477), geheel gehard plantaardig vet (palmpit), geleermiddel (E516, E339, E450), glucosestroop, glucosestroop (gedroogd), invertsuikerstroop, kleurstof (E160b (ii), E101, E160a, E162, E160c), lactose(MELK), MELK (magere), MELKeiwit, MELKpoeder (magere), natuurlijk aroma (natuurlijk aroma, citroen, vanille), plantaardig vet (kokos, palm, palmpit), rijsmiddel (E450, E500), saffloerextract, stabilisator (E339, E170, E263, E401), TARWEzetmeel, verdikkingsmiddel (E415, E418, E401, E407), voedingszuur(E330), zout, zuurteregelaar(E500).

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1238
Energie (kcal)
296
Vetten (g)
13
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
8.5
Koolhydraten (g)
41.3
Waarvan suikers (g)
26.7
Vezels (g)
0.9
Eiwitten (g)
3.4
Zout (g)
0.36

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten M
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen M
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof