Zoek je product op basis van de allergenen

Roomboter Appelpence
Roomboter koek met appelvulling
Roomboter Appelpencees zijn heerlijke klassieke koeken voor ieder moment.

Omschrijving

Roomboter Appelpencees zijn er voor ieder moment, om je dag even extra feestelijk te maken! De koeken zijn gemaakt met stukjes appel en smaken naar een lekker stukje appelgebak. Warm de koeken even kort op en serveer ze bij de koffie of thee. Wil je er echt een genietmomentje van maken? Spuit er dan nog een toef slagroom op. De Roomboter Appelpencees zitten in een aluminiumvormpje. Het lekkerste assortiment koekjes haal je bij 't Stoepje, jouw warme bakker.

Ingredienten

TARWEbloem, suiker, roomboter (MELK), water, glucose-fructosestroop, 5% appel, 4% appelpuree, rozijnen, banketspijs (suiker, SOJAbonen, witte bonen, dextrose, gemodificeerd zetmeel (aardappel), raapzaadolie, verdikkingsmiddel (E466, E440), abrikozenpitten, zout, aroma, citrusvezel, natuurlijk aroma), scharrelkippenEI, scharrelkippenEIgeel, gedroogde glucosestroop, verdikkingsmiddel (E440), rijsmiddel (E500, E450), zuurteregelaar (E330, E332, E333), zout, emulgator (E322, E482), kaneel, citroenschillen, kleurstof (E160a), weipoeder (MELK), dextrose, plantaardige oliƫn (raapzaadolie, palmolie), gemodificeerd zetmeel (aardappel), natuurlijk aroma, natuurlijk aroma (citroen), glucosestroop, MELKeiwit.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1462
Energie (kcal)
348
Vetten (g)
11.8
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
7
Koolhydraten (g)
56.2
Waarvan suikers (g)
36.2
Vezels (g)
1.8
Eiwitten (g)
3.3
Zout (g)
0.26

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst K
haver K
spelt K
khorasantarwe Z
amandelen K
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten K
paranoten K
pistachenoten Z
macadamianoten K
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof