Zoek je product op basis van de allergenen

Glutenvrij Roomboter Gevulde Koek
Glutenvrije Roomboter Gevulde Koek is geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet.

Omschrijving

Glutenvrije Roomboter Gevulde Koek is gevuld met amandelspijs en is een klassieker voor ieder moment. De koeken zijn heerlijk krokant vanbuiten en lekker smeuïg vanbinnen. Trakteer je familie, huisgenoten of collega's op deze heerlijke koeken of hou alles lekker voor jezelf. Verwarm de koeken even kort en serveer ze bij de koffie, thee of warme chocolademelk. Deze koeken stillen de lekkere en snelle trek en zijn makkelijk voor onderweg. De koeken zijn glutenvrij en daarmee geschikt voor mensen met een glutenvrij dieet. Voor de smakelijkste klassiekers kom je langs bij 't Stoepje.

Ingredienten

Suiker, maiszetmeel, plantaardige olie (palm, kokos, raapzaad, zonnebloem), 8% roomboter [MELK], water, AMANDELEN, aardappelzetmeel, rijstebloem, weipoeder [MELK], witte bonen, teff, LUPINE-eiwitconcentraat, SOJAbonen, stabilisator (E420), gejodeerd zout, scharrelkippenEI, rijsmiddelen (E450, E500), dextrose, verdikkingsmiddelen (E415, E1412, E466), abrikozenpitten, natuurlijk aroma, aroma, conserveermiddel (E202), scharrelkippenEIpoeder, glucosestroop, scharrelkippenEI-eiwit, citroenvezel, invertsuikerstroop, emulgatoren (E471, E322), zuurteregelaar (E330), kleurstof (E160A).

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1837
Energie (kcal)
439
Vetten (g)
22.6
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
9.4
Koolhydraten (g)
54.1
Waarvan suikers (g)
27.6
Vezels (g)
1.9
Eiwitten (g)
3.9
Zout (g)
0.31

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen Z
tarwe Z
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten M
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine M
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen M
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof