Zoek je product op basis van de allergenen

Cookies&Cream brownie
Cake met chocolade smaak en een topping van roomkaas en koekkruimels
Cookies & Cream brownie

Omschrijving

De heerlijke Cookies & Cream Brownies van 't Stoepje - Deze smeuïge chocoladecake is bedekt met een verrukkelijke topping van romige roomkaas en knapperige koekkruimels. Met een perfecte balans tussen zoet en hartig zijn deze brownies een ware traktatie voor de smaakpapillen. Verkrijgbaar in een verpakking van 24 stuks, perfect om te delen of om lekker voor jezelf te houden!

Ingredienten

24% roomKAAS glazuur (suiker, plantaardige oliën (palm, raapzaad), 2% roomkaaspoeder [MELK], water, bevochtigingsmiddel: E420, zout, zuurteregelaar: E330, emulgator (E471, E435), conserveermiddel: E202, kleurstof: E160a, natuurlijk aroma), suiker, water, scharrelEI, plantaardige olie (zonnebloem, palm, koolzaad), 8% koekkruimels (maïsmeel, suiker, palmvet, natuurlijke aroma's, emulgator: SOJALECITHINE, aardappelzetmeel, tapiocazetmeel, cacaopoeder, dextrose, rijsmiddelen: E500ii, E503ii, zout, vanille aroma), TARWEbloem, margarine (plantaardige olien (palm, raapzaad), water, citroensap), gemodificeerd zetmeel (TARWE, aardappel, mais), TARWEzetmeel, 2% magere cacaopoeder, MELKPOEDER, rijsmiddelen (E450i, E500ii, E341i), cacaoboter, weipoeder [MELK], glucosestroop (gedroogd), aroma (vanille), emulgatoren (E471, E472e, E473), zout, zuurteregelaars: (E327, E270), conserveermiddel (E202), bevochtigingsmiddel (E422).

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1713
Energie (kcal)
409
Vetten (g)
20.7
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
7.1
Koolhydraten (g)
51.5
Waarvan suikers (g)
38.3
Vezels (g)
0.8
Eiwitten (g)
3.6
Zout (g)
0.57

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge K
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam Z
lupine K
mosterd Z
weekdieren Z
gerst K
haver K
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen K
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten K
paranoten K
pistachenoten K
macadamianoten K
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof