Zoek je product op basis van de allergenen

Cranberry Cheesecake
Cranberry Cheesecake
De Cranberry Cheesecake is een luchtige en romige taart met een verrukkelijke cranberry topping.

Omschrijving

Heb je iets te vieren? Dan hebben we de perfecte cheesecake voor jou, namelijk de Cranberry Cheesecake! De Cranberry Cheesecake is een luchtige en romige taart met een verrukkelijke cranberry topping. Klinkt dit ook heerlijk voor jou? Kom dan snel langs bij 't Stoepje!

Ingredienten

Room [MELK],suiker,magere kwark,MELK,water,cranberry,TARWEBLOEM,roomboter [MELK],glucosestroop (gedrehydreerd),gelatine,EI,invertsuikerstroop,verdikkingsmiddel:(carrageen),kleurstof:(Calcium carbonaat),emulgator:(Di- en polyfosfaten),zuurteregelaar:(natriumcarbonaat),emulgator:(mono- en diglyceriden),glucose-fructosestroop,bakkerszout,voedingszuur:(citroenzuur),TARWEZETMEEL,sinaasappelsap (concentraat),citroensap (concentraat),citroenvezel,zuurteregelaar:(Natriumcitraat),conserveermiddel:(E330),emulgator:(Johannesbroodpitmeel),geleermiddel:(pectine),verdikkingsmiddel:(Agar),emulgator:(E450),emulgator:(carboxymethylcellulose),zout,MELKEIWIT,stremsel,zuursel,emulgator:(pectine),conserveermiddel:(Kaliumsorbaat),conserveermiddel:(E224 [SULFIET]),natuurlijk citroenaroma,kaliumjodide,

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1175
Energie (kcal)
280
Vet totaal (g)
17
Waarvan verzadigd vet (g)
11.6
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
2.3
Vet meervoudig onverzadigd (g)
0.3
Transvetzuren (g)
0.01
Koolhydraten totaal (g)
27.3
Waarvan suikers (g)
21.7
Vezels (g)
0.5
Eiwit totaal (g)
4.7
Zout (g)
0.2

Allergenen

melk M
ei M
soja K
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge K
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) M
selderij Z
sesam Z
lupine K
mosterd Z
weekdieren Z
gerst K
haver K
spelt M
khorasantarwe M
amandelen K
hazelnoten K
walnoten K
cashewnoten K
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof