Zoek je product op basis van de allergenen

Batard Woutkorn
Donker tarwebrood met pompoenpitten
Batard Woutkorn is gebaseerd op een klassiek Frans brood, lekker voor dagelijks gebruik.

Omschrijving

De Fransen eten hun Batard heel eenvoudig als bijgerecht, zonder beleg en alleen om in saus te dippen. Batard Woutkorn is in zijn eenvoud lekker genoeg om zo te eten, maar wil je er toch iets op doen kies dan voor eenvoud. Of serveer 'm bij een kom soep, bij een lekker frisse salade of op de borrelplank om mee te dippen. Het brood heeft een dunne knapperige korst, bezaaid met zaden en heeft een zachte, malse binnenkant. Voor de lekkerste broden kom je langs bij 't Stoepje.

Ingredienten

55% TARWEbloem, water, 5% zonnebloempitten, 4% pompoenpitten, TARWEgluten, 3% lijnzaad, 3% GERSTemout, rijstebloem, bakkerszout, suiker, gist, zonnebloemolie, TARWEzuurdesem, zuurdesempoeder (ROGGE), SOJAbloem, ROGGEvolkorenmeel.

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1273
Energie (kcal)
302
Vetten (g)
7.8
Waarvan verzadigde vetzuren (g)
1.1
Koolhydraten (g)
42
Waarvan suikers (g)
1.4
Vezels (g)
5.4
Eiwitten (g)
13
Zout (g)
1.3

Allergenen

melk K
ei Z
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge M
vis Z
schaaldieren Z
noten K
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine K
mosterd Z
weekdieren Z
gerst M
haver K
spelt K
khorasantarwe Z
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten K
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof