Zoek je product op basis van de allergenen

Zonnepit Meergranen
Heel bruin meergranenbrood met zonnebloempitten
Zonnepit Meergranenbrood is gemaakt van een rijke mix van granen en zonnebloempitten.

Omschrijving

Ontdek de heerlijke smaak en voedzaamheid van ons Zonnepit Meergranenbrood! Dit brood is gemaakt van een rijke mix van granen en zonnebloempitten, waardoor elke hap knapperig en nootachtig is. Geniet van de veelzijdigheid van ons Zonnepit Meergranenbrood, perfect voor sandwiches met je favoriete beleg of als basis voor bruschetta. Het is niet alleen lekker, maar ook voedzaam dankzij de vezels, vitaminen en mineralen uit de granen en zonnebloempitten. Trakteer jezelf op de ambachtelijke kwaliteit van ons Zonnepit Meergranenbrood en voeg een gezonde en smaakvolle dimensie toe aan je maaltijden. Ontdek de voedzame eigenschappen en geniet van de heerlijke combinatie van granen en zonnebloempitten. Kom langs bij 't Stoepje en haal vandaag nog een versgebakken brood in huis!

Ingredienten

Water,TARWEBLOEM,volkoren TARWEmeel,zonnebloempitten,TARWEGLUTEN,GERSTEMOUTMEEL,bakkersgist ,SOJAGRITS,HAVERvlokken,gierst,lijnzaad,gejodeerd zout,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],raapzaadolie,TARWEMOUTBLOEM,dextrose,geroosterd GERSTEMOUTMEEL,raapzaadolie,raapzaad (gehard),emulgator:(guarpitmeel),

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1080.71
Energie (kcal)
256.22
Vet totaal (g)
7.44
Waarvan verzadigd vet (g)
0.97
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.88
Vet meervoudig onverzadigd (g)
4.41
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
34.03
Waarvan suikers (g)
1.78
Vezels (g)
4.95
Eiwit totaal (g)
11.24
Zout (g)
0.82

Allergenen

melk K
ei K
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge K
vis Z
schaaldieren Z
noten Z
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam K
lupine K
mosterd K
weekdieren Z
gerst M
haver M
spelt K
khorasantarwe K
amandelen Z
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof