Lekker recept voor 4 krentenbollen

Lekker recept voor 4 krentenbollen

Schil de peren en verwijder het klokhuis, snijd de peren in partjes. Verwarm een bakpan op middelhoog vuur en smelt de boter, maar laat niet verkleuren. Voeg de suiker en honing toe en laat dit zachtjes karamelliseren. Zodra je karamel hebt voeg je de partjes peer toe.

Supergezonde volkorensandwiches

Supergezonde volkorensandwiches

Ons Allinsonbrood is niet alleen vol van smaak, maar gemaakt van 100% volkorenmeel en daarmee een vezelrijk brood. Zo’n krachtbommetje vraagt natuurlijk om een gezond en voedzaam beleg! Onze bakkers delen graag hun favoriete sandwichrecepten met jou!

Woepie kaneel met een appel rozijnen verrassing

Woepie kaneel met een appel rozijnen verrassing

Snij de woepie aan de bovenkant schuin in aan beiden kanten en haal een reep brood uit de bovenkant. Week de rozijnen in lauw water voor 20 minuten en laat ze daarna uitlekken in een zeef. Snij de appels in kleine partjes en besprenkel de appelstukjes met het sap van een halve citroen.

Runderstoof met sugar snaps en ontbijtkoek

Runderstoof met sugar snaps en ontbijtkoek

Snij de ui in kleine partjes, zet een braadpan op het fornuis en voeg boter toe. Bak de uien en runderpoulet in de boter en voeg bloem toe. Laat dit even een minuutje bakken. Voeg dan de witte wijn en bouillon toe en laat het 1,5 uur garen. Schep daarna de gekruimelde ontbijtkoek er doorheen