Stoepjebakker Niels Koelewijn & zijn klanten
Geplaatst op: 06 apr. 2022

't Stoepje bakker Niels Koelewijn & zijn klanten

Dat onze marktondernemers een warme band opbouwen met klanten aan de kraam, is niet verrassend. Zij staan wekelijks op dezelfde plek met de lekkerste producten, maken graag een praatje en kennen hun klanten vaak bij naam. We spraken marktondernemer Niels Koelewijn (32) en een aantal van zijn klanten op de markt in Wageningen.

“Op papier zijn het lange dagen, maar zo voelt het niet. Geen idee hoeveel uur ik werk. Ik tel ze nooit. Met zes markten zullen het er aardig wat zijn, maar ik doe het elke dag met plezier. Mijn dagen zijn zo afwisselend, ik ben telkens een paar uur met iets totaal anders bezig. Van inladen en opbouwen tot het verkopen en de bestellingen invoeren. De tijd vliegt voorbij.

Iedereen komt bij mij aan de kraam. Qua leeftijden schiet het alle kanten op: van Wageningse studenten tot een vaste club oudere mensen in Waddinxveen. Het merendeel van de klanten ken ik bij naam. Er zijn een paar klanten die ik inmiddels tot mijn vrienden reken. Zij waren zelfs op m’n bruiloft een paar jaar geleden.

Het belangrijkste aan mijn vak is vriendelijk en vrolijk zijn. Ik hoop dat klanten me zo ook omschrijven. Het kost me geen energie om elke dag zo blij te zijn. Ik ben sowieso nooit chagrijnig als ik op de markt sta. Dat bewaar ik wel voor thuis bij m’n vrouw... Geintje natuurlijk!" 

De klanten van Niels:

Market-Food-Group---_T-Stoepje-Wageningen---NSlagmolen--24-maart-202118.jpg

Klaas Willem van den Berg (23)
“Mijn studentenhuis zit hier om de hoek, dus ik kom hier elke woensdag. Ik bestel eigenlijk wekelijks exact dezelfde broden, tenzij ik hier in het weekend ook blijf. Dan haal ik er lekkere afbakbroodjes bij. Af en toe probeer ik iets nieuws. Vandaag heb ik zo’n Topfit Meergranenbrood gekocht, ben benieuwd!

 

Market-Food-Group---_T-Stoepje-Wageningen---NSlagmolen--24-maart-202125.jpg

Jolanda Muilwijk (56) en kleinzoon Noan (4)
“De Italiaanse Bollen zijn mijn favoriet. Die neem ik graag mee voor tussen de middag als ik samen met de ouders van Noan lunch. Dit is voorlopig mijn laatste oppasdag, want Noan gaat binnenkort naar school. Ik geniet van ons wekelijkse uitje samen, maar ik blijf in mijn eentje ook gewoon komen, hoor. Als echte Wageningse kan ik me de markt niet voorstellen zonder ’t Stoepje. Het contact met de medewerkers is heel fijn. Lekker laagdrempelig en geen moeilijk gedoe.” 

 

Market-Food-Group---_T-Stoepje-Wageningen---NSlagmolen--24-maart-202145 (1).jpg

Andries Koning (40)
“Het zijn zulke gezellige mensen hier achter de kraam. Ze staan altijd open voor een geintje of praatje. Maar ik kom hier ook voor de kwaliteit. Het brood dat ik hier koop, is van een heel ander niveau dan dat van de supermarkt. Niet te vergelijken. Mijn guilty pleasure is de Woepie met chocolade. Dat broodje maakt van elke woensdag weer een feest.” 


Benieuwd naar 't Stoepje bakker Niels Koelewijn? Je treft hem en zijn collega’s op de markten in Vleuten, Wageningen, Nieuwveen, Utrecht en Waddinxveen.

Lees meer op stoepjebakkernielskoelewijn.nl.
 

Meer nieuws

5 weetjes over onze Sportmik

Geplaatst op: 27 september 2022

5 weetjes over onze Sportmik

Voor bewuste eters is de Sportmik het ideale brood voor ontbijt en lunch. Dit vezelrijke, stevige brood geeft dankzij het hogere percentage eiwitten snel een verzadigd gevoel.

Speculaas, Het lekkerste product van dit seizoen!

Geplaatst op: 22 september 2022

Speculaas, Het lekkerste product van dit seizoen!

Bij ’t Stoepje hebben we een ruim assortiment met lekkere speculaas producten. Heerlijk voor tijdens een echte herfstdag. 

Stoepje bakker Mariëlle Huijgen & haar klanten

Geplaatst op: 15 september 2022

Stoepje bakker Mariëlle Huijgen & haar klanten

We spraken marktondernemer Mariëlle Huijgen (35) en een aantal van haar klanten op de markt in Amstelveen.

De geschiedenis van ‘t Stoepje

Geplaatst op: 05 september 2022

De geschiedenis van ‘t Stoepje

Anno 2022 is Bakkerij ’t Stoepje de bekendste en grootste leverancier van brood, koek en banket in Nederland. Je vindt ’t Stoepje op meer dan 600 Nederlandse markten.

Hoe werkt sparen met Piggy bij ’t Stoepje?

Geplaatst op: 19 augustus 2022

Hoe werkt sparen met Piggy bij ’t Stoepje?

Voorheen spaarde je bij ons altijd met onze spaarkaarten en zegels maar zoals je weet zijn we nu over op het digitale spaarsysteem: Piggy. We leggen jou graag uit hoe het sparen via Piggy in zijn werk gaat.

’t Stoepje goes vegan

Geplaatst op: 16 augustus 2022

’t Stoepje goes vegan

Wist je al dat ’t Stoepje naast normaal brood ook een heel ruim assortiment aan vegan producten heeft! Om het je makkelijk te maken zetten we ze allemaal voor je op een rijtje:

Vakantieperiode 2022

Geplaatst op: 19 juli 2022

Vakantieperiode 2022

De vakantieperiode is aangebroken en onze Stoepje Bakkers zijn met vakantie. Lees hier wanner jouw Stoepje Bakker niet aanwezig is.

Bakkerij ’t Stoepje, nieuwe sponsor van het Nationaal Schoolontbijt

Geplaatst op: 07 juli 2022

Bakkerij ’t Stoepje, nieuwe sponsor van het Nationaal Schoolontbijt

Jong geleerd is oud gedaan! Dit is de gedachte achter het Nationaal Schoolontbijt maar ook zeker die van ons! Gezonde voeding is onwijs belangrijk en dat begint al bij het ontbijt.

Maak kennis met powerkoppel Aart en Evelien de Graaf

Geplaatst op: 05 juli 2022

Maak kennis met powerkoppel Aart en Evelien de Graaf

Maak kennis met powerkoppel Aart en Evelien de Graaf van Bakkerij 't Stoepje

Vader, moeder en zoon Koelewijn staan samen op de markt

Geplaatst op: 30 juni 2022

Vader, moeder en zoon Koelewijn staan samen op de markt

Onze marktondernemers Walter, Marja en Patrick Koelewijn zijn niet te missen. Lees hier waarom

Ons glutenvrije assortiment

Geplaatst op: 17 juni 2022

Ons glutenvrije assortiment

Speciaal voor jou hebben we glutenvrije producten aan ons assortiment toegevoegd. Van brood tot koekjes, net zo lekker en goed!

Verras jouw stoere, lieve, grappige vader

Geplaatst op: 13 juni 2022

Verras jouw stoere, lieve, grappige vader

Het is bijna Vaderdag! Jouw stoere, lieve, grappige vader verdient natuurlijk wat extra liefde. Is jouw vader een echte grillguru en staat hij het liefst buiten achter zijn BBQ

Haal de zon is huis met onze Zon toppers!

Geplaatst op: 18 mei 2022

Haal de zon is huis met onze Zon toppers!

Bij ’t Stoepje hebben we van alles in het assortiment om het zonnetje mee naar huis te nemen. Speciaal voor jou hebben wij een top 5 gemaakt van onze Zon toppers!

Tips & tricks

Geplaatst op: 16 mei 2022

Tips & tricks

Heb jij een van onze lekkere broden in huis maar heb je er eigenlijk nog wel een vraag over? Hoe lang kan ik dit brood bewaren, op welke temperatuur moet ik hem afbakken of hoe kan ik het brood het best bewaren? Lees meer

5 weetjes over onze Kaas Uienkruier

Geplaatst op: 15 mei 2022

5 weetjes over onze Kaas Uienkruier

Een overheerlijke, luchtige ciabattabodem, rijkelijk bestrooid met de lekkerste kaas en alleen de beste verse uien. De Kaas Uienkruier is ’t lekkerst als hij kort is opgewarmd in de oven of op de barbecue.

Waarom is volkoren een gezonde keuze?

Geplaatst op: 21 april 2022

Waarom is volkoren een gezonde keuze?

We weten allemaal dat volkoren de meest gezonde keuze is, maar waarom is dit nou eigenlijk zo? Lees hieronder waarom je het best voor een volkorenbrood kunt gaan.

5 weetjes over onze Roomboter Gevulde Koek

Geplaatst op: 08 april 2022

5 weetjes over onze Roomboter Gevulde Koek

De Roomboter Gevulde Koek van Bakkerij 't Stoepje wordt op een ambachtelijke wijze gemaakt en dat proef je meteen. Licht krokant vanbuiten en boordevol smeuïge banketspijs vanbinnen is deze klassieker een favoriet van jong en oud.

Met deze zoetigheden maak jij van jouw Paasweekend echt een feestje!

Geplaatst op: 05 april 2022

Met deze zoetigheden maak jij van jouw Paasweekend echt een feestje!

Elke dag is een feestje, maar met Pasen helemaal! En wat hoort er bij een feestje? Juist, zoetigheid. Bij ‘t Stoepje hebben we veel Paaslekkers, voor op de Paastafel of als tussendoortje!

Heel veel Paaslekkers bij ’t Stoepje!

Geplaatst op: 17 maart 2022

Heel veel Paaslekkers bij ’t Stoepje!

Yes, het is weer bijna Pasen! Of je nou een liefhebber bent van hartig, of juist een zoetekauw bent, bij ‘t Stoepje hebben wij sowieso heel veel lekkers voor jou.