De Stoepje favorieten!
Geplaatst op: 08 mei 2020

De 5 Stoepje favorieten!

Soms is het lastig om een keuze te maken tussen onze lekkere producten. We lichten de 5 populairste en best verkochte producten van ’t Stoepje uit om jullie wat inspiratie te geven.

Waarom de Stoepje favorieten? Bij bakkerij ‘t Stoepje willen wij de bestverkocht en populairste producten jullie niet onthouden en daarom hebben wij de 5 Stoepje favorieten geïntroduceerd. De favoriete producten van Bakkerij ’t Stoepje en onze klanten.

De 5 favorieten zijn speciaal uitgekozen op basis van de volgende factoren. Prijs, kwaliteit, populariteit en terugkoppeling van klanten.

Ben je er klaar voor? Hieronder presenteren wij de enige echte Stoepje favorieten:

De Sportmik
De Sportmik is een heerlijk brood vol met zaden en pitten en bevat 75% minder koolhydraten dan een volkorenbrood. De Sportmik is rijk aan eiwitten en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel. Kortom een mooi samenspel van lekker en gezond.

Meer over de sportmik

Roomboter Super Rozijnenbollen
De naam zegt het al; de Roomboter Super Rozijnenbollen zijn van goed formaat voor een verzadigd tussendoortje. Heerlijke rozijnen die samen gaan met verrukkelijk brooddeeg. De bollen zijn erg lekker te beleggen met boter en kaas maar ook zonder beleg zijn ze zeker een aanrader . De klanten van ’t Stoepje kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom is dit ook 1 van de 5 favorieten.

Meer over Roomboter Super Rozijnbollen

Kaas Uienkruier
Een heerlijke luchtige ciabattabodem, rijkelijk belegd met de lekkerste kaas en speciaal geselecteerde uien. De Kaas Uienkruier is een product waar de Stoepje bakkers trots op zijn. Echte kenners nemen de kaas uienkruiers mee van de markt om het vervolgens thuis nog even af te bakken. Dit brood moet je gewoon een keer geproefd hebben!

Meer over de Kaas Uienkruier

Roomboter Gevulde Koek
Waar denk je aan bij een ronde koek met een zoete vulling, een diameter van ongeveer tien cm en daarbovenop meestal een gehalveerd amandeltje? Tuurlijk! De roomboter gevulde koek. ’t Stoepje maakt ze natuurlijk het allerlekkerst en als je geluk hebt zijn ze nog warm op de markt ook!

Meer over de Gevulde Koek

Noten-Rozijnen Stoet
De Noten-Rozijnen Stoet is een echte krachtpatser. Overheerlijk robuust brood met rozijnen en noten. Deze stoet zit boordevol zaden, granen, pitten en rogge, volkoren meel. De korst met sesamzaadjes maakt het brood helemaal compleet. Het brood is ideaal als tussendoortje met roomboter of met bijvoorbeeld een plak (oude) kaas.

Meer over de Noten-Rozijnen Stoet

Loopt het water jou al in de mond? Dan hebben wij goed nieuws, want al deze producten zijn verkrijgbaar bij bakkerij ’t Stoepje. Kijk onder het kopje ‘onze markten’ voor een kraam dicht bij jou in de buurt.

Meer nieuws

Gezond en lekker; onze Havercracker

Geplaatst op: 16 april 2020

Gezond en lekker; onze Havercracker

Deze cracker zit boordevol goede ingrediënten, zoals vezels en pitten. Daarnaast vormt de cracker een bron van eiwitten, is suikerarm en is laag in zout. Deze crackers zijn van 100% tarwe- en havermeel waardoor ze heel rijk aan vezels zijn.

Deze tas is SPECTACULAAS!

Geplaatst op: 21 september 2020

Deze tas is SPECTACULAAS!

Deze tas is SPECTACULAAS! Bekijk de rijk gevulde speculaas tas van 't Stoepje

De 't Stoepje bakmixen

Geplaatst op: 15 mei 2020

De 't Stoepje bakmixen

Bij bakkerij ’t Stoepje hebben wij nu heerlijke bakmixen aan ons assortiment toegevoegd. Zo kun je thuis de heerlijke producten van bakkerij ’t Stoepje proberen na te maken.

NIEUW! Het Slankelijntje!

Geplaatst op: 13 augustus 2020

NIEUW! Het Slankelijntje!

Vanaf nu in ons assortiment; het Slankelijntje, een uitbreiding binnen ons vitaal assortiment.

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Geplaatst op: 13 augustus 2020

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Eet jij ook graag producten die vegan zijn? Bij ’t Stoepje willen wij graag iedereen gelukkig maken met onze producten.

Spelregels 't Stoepje EK Strandbalactie

Geplaatst op: 31 mei 2021

Spelregels 't Stoepje EK Strandbalactie

Win 1 jaar lang gratis brood of andere leuke prijzen met de EK actie van Bakkerij t Stoepje. Lees de spelregels hier.

De lente is officieel begonnen!

Geplaatst op: 29 maart 2019

De lente is officieel begonnen!

We trappen het seizoen af met onze heerlijke lentetas. Pak je voordeel en proef onze Stoepje-toppers. De lentetas is héél handig en lekker voor de paasdagen...

Winnaar van de Foodservice Award

Geplaatst op: 02 februari 2021

Winnaar van de Foodservice Award

Wij zijn voor de tweede keer de trotse winnaar van de Foodservice Award! Dankzij al onze fans. Bedankt voor het stemmen!

Een Gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst op: 22 december 2018

Een Gelukkig Nieuwjaar

Ook op de laatste dagen van 2018 mag je Bakkerij ’t Stoepje absoluut niet voorbij lopen. Want die perfecte Oudejaarsavond wordt net een beetje feestelijker met onze heerlijke oliebollen en appelbeignets.

De favorieten van onze fans!

Geplaatst op: 15 mei 2020

De favorieten van onze fans!

Naast de 5 favorieten die wij zelf uitgekozen hebben, hebben wij vorig jaar ook aan onze fans gevraagd wat zij de Stoepje favorieten vinden. Hier kwamen 4 winnaars uit. Nieuwsgierig? Lees meer!

De lekkerste ’t Stoepje verleidingen

Geplaatst op: 20 juli 2020

De lekkerste ’t Stoepje verleidingen

Bij ’t Stoepje verkopen wij heerlijke frisse, zoete producten met de lekkerste fruitsoorten.

Het is bijna Moederdag!

Geplaatst op: 03 mei 2019

Het is bijna Moederdag!

Voor alle zoete moeders hebben we heerlijke zoete verwen producten meegenomen. Dus plan die koffiedate of het verrassingsontbijt met jou liefste moeder en neem kom je tas vullen bij ’t Stoepje.

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Geplaatst op: 20 juli 2020

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Bakkerij ’t Stoepje is komend seizoen shirtsponsor van SV Spakenburg.

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Geplaatst op: 04 juli 2019

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Deze bol op basis van volkorenmeel is dé gezonde vervanger van een krentenbol. Makkelijk om voor het sporten mee te grijpen of als variatie tijdens de lunch. Omdat het bolletje gemaakt is op basis van volkorenmeel is het een bron van vezels.

Bakkerij 't Soepje EK Actie

Geplaatst op: 21 mei 2021

Bakkerij 't Soepje EK Actie

Win 1 jaar lang gratis brood of andere leuke prijzen met de EK actie van Bakkerij t Stoepje

Ken jij ze ook? Die heerlijke kaas-uienkruiers?

Geplaatst op: 12 juli 2019

Ken jij ze ook? Die heerlijke kaas-uienkruiers?

Een echte ‘t Stoepje klassieker die zich ook heel goed leent voor de BBQ! Op deze kruier kun je namelijk zelf heerlijke variaties maken met jouw favoriete smaken. Bestrooi jouw kaas-uienbrood heerlijk met wat paprika, olijven of een plakje salami en maak zo een heerlijk BBQ brood.

De lekkerste kerstproducten van Bakkerij 't Stoepje

Geplaatst op: 04 december 2020

De lekkerste kerstproducten van Bakkerij 't Stoepje

Bij kerst horen natuurlijk de lekkerste producten. Daarom hebben wij dit jaar weer met zorg ons kerstassortiment uitgekozen.

Uitleg gezond volkorenbrood

Geplaatst op: 21 februari 2020

Uitleg gezond volkorenbrood

Het verschil tussen volkorenbrood en andere soorten brood, is dat volkorenbrood gemaakt is van de héle graankorrel, terwijl dit bij andere broden maar deels is. Wanneer je de hele graankorrel gebruikt, bevat het alle voedingsstoffen die goed zijn voor onze gezondheid.

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Geplaatst op: 01 mei 2020

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Moederdag is de dag dat alle moeders eens even goed in het zonnetje gezet mogen worden. Dit jaar verdienen zij het nog meer!