De Stoepje favorieten!
Geplaatst op: 08 mei 2020

De 5 Stoepje favorieten!

Soms is het lastig om een keuze te maken tussen onze lekkere producten. We lichten de 5 populairste en best verkochte producten van ’t Stoepje uit om jullie wat inspiratie te geven.

Waarom de Stoepje favorieten? Bij bakkerij ‘t Stoepje willen wij de bestverkocht en populairste producten jullie niet onthouden en daarom hebben wij de 5 Stoepje favorieten geïntroduceerd. De favoriete producten van Bakkerij ’t Stoepje en onze klanten.

De 5 favorieten zijn speciaal uitgekozen op basis van de volgende factoren. Prijs, kwaliteit, populariteit en terugkoppeling van klanten.

Ben je er klaar voor? Hieronder presenteren wij de enige echte Stoepje favorieten:

De Sportmik
De Sportmik is een heerlijk brood vol met zaden en pitten en bevat 75% minder koolhydraten dan een volkorenbrood. De Sportmik is rijk aan eiwitten en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel. Kortom een mooi samenspel van lekker en gezond.

Meer over de sportmik

Roomboter Super Rozijnenbollen
De naam zegt het al; de Roomboter Super Rozijnenbollen zijn van goed formaat voor een verzadigd tussendoortje. Heerlijke rozijnen die samen gaan met verrukkelijk brooddeeg. De bollen zijn erg lekker te beleggen met boter en kaas maar ook zonder beleg zijn ze zeker een aanrader . De klanten van ’t Stoepje kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom is dit ook 1 van de 5 favorieten.

Meer over Roomboter Super Rozijnbollen

Kaas Uienkruier
Een heerlijke luchtige ciabattabodem, rijkelijk belegd met de lekkerste kaas en speciaal geselecteerde uien. De Kaas Uienkruier is een product waar de Stoepje bakkers trots op zijn. Echte kenners nemen de kaas uienkruiers mee van de markt om het vervolgens thuis nog even af te bakken. Dit brood moet je gewoon een keer geproefd hebben!

Meer over de Kaas Uienkruier

Roomboter Gevulde Koek
Waar denk je aan bij een ronde koek met een zoete vulling, een diameter van ongeveer tien cm en daarbovenop meestal een gehalveerd amandeltje? Tuurlijk! De roomboter gevulde koek. ’t Stoepje maakt ze natuurlijk het allerlekkerst en als je geluk hebt zijn ze nog warm op de markt ook!

Meer over de Gevulde Koek

Noten-Rozijnen Stoet
De Noten-Rozijnen Stoet is een echte krachtpatser. Overheerlijk robuust brood met rozijnen en noten. Deze stoet zit boordevol zaden, granen, pitten en rogge, volkoren meel. De korst met sesamzaadjes maakt het brood helemaal compleet. Het brood is ideaal als tussendoortje met roomboter of met bijvoorbeeld een plak (oude) kaas.

Meer over de Noten-Rozijnen Stoet

Loopt het water jou al in de mond? Dan hebben wij goed nieuws, want al deze producten zijn verkrijgbaar bij bakkerij ’t Stoepje. Kijk onder het kopje ‘onze markten’ voor een kraam dicht bij jou in de buurt.

Meer nieuws

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Geplaatst op: 04 juli 2019

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Deze bol op basis van volkorenmeel is dé gezonde vervanger van een krentenbol. Makkelijk om voor het sporten mee te grijpen of als variatie tijdens de lunch. Omdat het bolletje gemaakt is op basis van volkorenmeel is het een bron van vezels.

#Heelstoepjebakt

Geplaatst op: 11 juni 2020

#Heelstoepjebakt

Bakkerij ’t Stoepje heeft een interne bakwedstrijd gehouden: #Heelstoepjebakt. Hier zijn een aantal leuke recepten uit gekomen.

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Geplaatst op: 01 mei 2020

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Moederdag is de dag dat alle moeders eens even goed in het zonnetje gezet mogen worden. Dit jaar verdienen zij het nog meer!

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Geplaatst op: 13 augustus 2020

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Eet jij ook graag producten die vegan zijn? Bij ’t Stoepje willen wij graag iedereen gelukkig maken met onze producten.

De lekkerste kerstproducten van Bakkerij 't Stoepje

Geplaatst op: 04 december 2020

De lekkerste kerstproducten van Bakkerij 't Stoepje

Bij kerst horen natuurlijk de lekkerste producten. Daarom hebben wij dit jaar weer met zorg ons kerstassortiment uitgekozen.

Ken jij ze ook? Die heerlijke kaas-uienkruiers?

Geplaatst op: 12 juli 2019

Ken jij ze ook? Die heerlijke kaas-uienkruiers?

Een echte ‘t Stoepje klassieker die zich ook heel goed leent voor de BBQ! Op deze kruier kun je namelijk zelf heerlijke variaties maken met jouw favoriete smaken. Bestrooi jouw kaas-uienbrood heerlijk met wat paprika, olijven of een plakje salami en maak zo een heerlijk BBQ brood.

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Geplaatst op: 20 juli 2020

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Bakkerij ’t Stoepje is komend seizoen shirtsponsor van SV Spakenburg.

De 't Stoepje bakmixen

Geplaatst op: 15 mei 2020

De 't Stoepje bakmixen

Bij bakkerij ’t Stoepje hebben wij nu heerlijke bakmixen aan ons assortiment toegevoegd. Zo kun je thuis de heerlijke producten van bakkerij ’t Stoepje proberen na te maken.

De Focaccia Caprese

Geplaatst op: 07 januari 2021

De Focaccia Caprese

Heb je ze al geproefd? De lekkerste Focaccia Caprese? Een typisch Italiaans platbrood: focaccia. Het is een rechthoekig luxebrood dat heerlijk op smaak is gebracht.

NIEUW! Het Slankelijntje!

Geplaatst op: 13 augustus 2020

NIEUW! Het Slankelijntje!

Vanaf nu in ons assortiment; het Slankelijntje, een uitbreiding binnen ons vitaal assortiment.

Proef onze nieuwe, smaakvolle Focaccia Kip Pesto!

Geplaatst op: 28 januari 2021

Proef onze nieuwe, smaakvolle Focaccia Kip Pesto!

Ben jij een echte focaccia fan en houd jij van de combinatie kip met pesto? Dan hebben wij een nieuwe traktatie voor jou. Onze Focaccia Kip Pesto!

’t Stoepje pakt goud op foodserviceawards

Geplaatst op: 17 januari 2020

’t Stoepje pakt goud op foodserviceawards

Op Horecava 2020 werden de foodserviceawards uitgereikt. Ook ’t Stoepje was in de race in de categorie marktkramen. In oktober probeerden we zoveel mogelijk stemmen binnen te halen van al onze fans. En met succes, want wij pakten in de categorie marktkramen goud!

De favorieten van onze fans!

Geplaatst op: 15 mei 2020

De favorieten van onze fans!

Naast de 5 favorieten die wij zelf uitgekozen hebben, hebben wij vorig jaar ook aan onze fans gevraagd wat zij de Stoepje favorieten vinden. Hier kwamen 4 winnaars uit. Nieuwsgierig? Lees meer!

Sportmik met groenten van Bakkerij 't Stoepje

Geplaatst op: 02 juni 2020

Sportmik met groenten van Bakkerij 't Stoepje

In februari hebben wij dit product al een kleine introductie gegeven, maar vanaf nu is hij echt te koop bij ’t Stoepje. Nieuwsgierig? Lees meer.

Een Gelukkig Nieuwjaar

Geplaatst op: 22 december 2018

Een Gelukkig Nieuwjaar

Ook op de laatste dagen van 2018 mag je Bakkerij ’t Stoepje absoluut niet voorbij lopen. Want die perfecte Oudejaarsavond wordt net een beetje feestelijker met onze heerlijke oliebollen en appelbeignets.

Het is bijna Moederdag!

Geplaatst op: 03 mei 2019

Het is bijna Moederdag!

Voor alle zoete moeders hebben we heerlijke zoete verwen producten meegenomen. Dus plan die koffiedate of het verrassingsontbijt met jou liefste moeder en neem kom je tas vullen bij ’t Stoepje.

Nieuw in het assortiment: Koeckebackers!

Geplaatst op: 22 maart 2019

Nieuw in het assortiment: Koeckebackers!

Deze koecken worden met liefde gemaakt op basis van speltbloem/kamut en roomboter. Deze koecken verrassen je met de nieuwste smaakcombinaties. Door deze koeck te kopen laat jij, mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt weer bouwen aan een nieuwe toekomst.

Winnaar van de Foodservice Award

Geplaatst op: 02 februari 2021

Winnaar van de Foodservice Award

Wij zijn voor de tweede keer de trotse winnaar van de Foodservice Award! Dankzij al onze fans. Bedankt voor het stemmen!

NIEUW! Oathie Haver Crackers en Mueslibollen

Geplaatst op: 22 januari 2021

NIEUW! Oathie Haver Crackers en Mueslibollen

Op zoek naar een ‘lichte’ en gezonde snack die ook nog eens een lekkere bite heeft? Dan hebben wij die voor jou gevonden!

Nieuw product! Hola Gorgonzola

Geplaatst op: 28 juni 2019

Nieuw product! Hola Gorgonzola

Barbecue, borrel of voor bij de soep? Met dit brood zet je echt iets speciaals op tafel. Deze ’t Stoepje special is belegd en gevuld met smaakvolle ingrediënten zoals dadels, hazelnoten en pesto.