De Stoepje favorieten!
Geplaatst op: 08 mei 2020

De 5 Stoepje favorieten!

Soms is het lastig om een keuze te maken tussen onze lekkere producten. We lichten de 5 populairste en best verkochte producten van ’t Stoepje uit om jullie wat inspiratie te geven.

Waarom de Stoepje favorieten? Bij bakkerij ‘t Stoepje willen wij de bestverkocht en populairste producten jullie niet onthouden en daarom hebben wij de 5 Stoepje favorieten geïntroduceerd. De favoriete producten van Bakkerij ’t Stoepje en onze klanten.

De 5 favorieten zijn speciaal uitgekozen op basis van de volgende factoren. Prijs, kwaliteit, populariteit en terugkoppeling van klanten.

Ben je er klaar voor? Hieronder presenteren wij de enige echte Stoepje favorieten:

De Sportmik
De Sportmik is een heerlijk brood vol met zaden en pitten en bevat 75% minder koolhydraten dan een volkorenbrood. De Sportmik is rijk aan eiwitten en houdt de bloedsuikerspiegel stabiel. Kortom een mooi samenspel van lekker en gezond.

Meer over de sportmik

Roomboter Super Rozijnenbollen
De naam zegt het al; de Roomboter Super Rozijnenbollen zijn van goed formaat voor een verzadigd tussendoortje. Heerlijke rozijnen die samen gaan met verrukkelijk brooddeeg. De bollen zijn erg lekker te beleggen met boter en kaas maar ook zonder beleg zijn ze zeker een aanrader . De klanten van ’t Stoepje kunnen er geen genoeg van krijgen, daarom is dit ook 1 van de 5 favorieten.

Meer over Roomboter Super Rozijnbollen

Kaas Uienkruier
Een heerlijke luchtige ciabattabodem, rijkelijk belegd met de lekkerste kaas en speciaal geselecteerde uien. De Kaas Uienkruier is een product waar de Stoepje bakkers trots op zijn. Echte kenners nemen de kaas uienkruiers mee van de markt om het vervolgens thuis nog even af te bakken. Dit brood moet je gewoon een keer geproefd hebben!

Meer over de Kaas Uienkruier

Roomboter Gevulde Koek
Waar denk je aan bij een ronde koek met een zoete vulling, een diameter van ongeveer tien cm en daarbovenop meestal een gehalveerd amandeltje? Tuurlijk! De roomboter gevulde koek. ’t Stoepje maakt ze natuurlijk het allerlekkerst en als je geluk hebt zijn ze nog warm op de markt ook!

Meer over de Gevulde Koek

Noten-Rozijnen Stoet
De Noten-Rozijnen Stoet is een echte krachtpatser. Overheerlijk robuust brood met rozijnen en noten. Deze stoet zit boordevol zaden, granen, pitten en rogge, volkoren meel. De korst met sesamzaadjes maakt het brood helemaal compleet. Het brood is ideaal als tussendoortje met roomboter of met bijvoorbeeld een plak (oude) kaas.

Meer over de Noten-Rozijnen Stoet

Loopt het water jou al in de mond? Dan hebben wij goed nieuws, want al deze producten zijn verkrijgbaar bij bakkerij ’t Stoepje. Kijk onder het kopje ‘onze markten’ voor een kraam dicht bij jou in de buurt.

Meer nieuws

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Geplaatst op: 01 mei 2020

Verdient jouw moeder het ook om verwend te worden?

Moederdag is de dag dat alle moeders eens even goed in het zonnetje gezet mogen worden. Dit jaar verdienen zij het nog meer!

Spaarassortiment aangevuld!

Geplaatst op: 16 juni 2020

Spaarassortiment aangevuld!

Wij hebben ons spaarassortiment voor jullie aangevuld met artikelen die ideaal zijn voor de zomer.

De lente is officieel begonnen!

Geplaatst op: 29 maart 2019

De lente is officieel begonnen!

We trappen het seizoen af met onze heerlijke lentetas. Pak je voordeel en proef onze Stoepje-toppers. De lentetas is héél handig en lekker voor de paasdagen...

Nieuw in ons assortiment: Biologische Broden!

Geplaatst op: 12 maart 2019

Nieuw in ons assortiment: Biologische Broden!

Onze biologische broden komen uit onze biologische bakkerij. Daar werken wij iedere dag met de leukste bakkers en de beste kwaliteitbiologische grondstoffen. Als het deeg is gekneed worden de broden met de handen van onze bakkers gevormd en met de hand ingesneden. Hoogwaardige ingrediënten maken het brood helemaal af.

Het is bijna Moederdag!

Geplaatst op: 03 mei 2019

Het is bijna Moederdag!

Voor alle zoete moeders hebben we heerlijke zoete verwen producten meegenomen. Dus plan die koffiedate of het verrassingsontbijt met jou liefste moeder en neem kom je tas vullen bij ’t Stoepje.

Stoepje bakker Luc is altijd in voor een geintje

Geplaatst op: 08 maart 2022

Stoepje bakker Luc is altijd in voor een geintje

Met zijn 23 jaren jong, is marktondernemer Luc Post de op één na jongste ’t Stoepje-ondernemer. Op zijn twaalfde begon hij als inpakmedewerker waarbij hij in ruil voor werkzaamheden brood kreeg voor thuis.

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Geplaatst op: 04 juli 2019

Heb jij al gesmuld van onze smulbollen?

Deze bol op basis van volkorenmeel is dé gezonde vervanger van een krentenbol. Makkelijk om voor het sporten mee te grijpen of als variatie tijdens de lunch. Omdat het bolletje gemaakt is op basis van volkorenmeel is het een bron van vezels.

Welke focaccia is jouw favoriet?

Geplaatst op: 04 juni 2021

Welke focaccia is jouw favoriet?

We hebben niet een, niet twee, niet drie maar zelfs vier fantastische Focaccia combinaties voor jullie!

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Geplaatst op: 20 juli 2020

Bakkerij ’t Stoepje shirtsponsor SV Spakenburg

Bakkerij ’t Stoepje is komend seizoen shirtsponsor van SV Spakenburg.

Stoepjebakker Niels Koelewijn & zijn klanten

Geplaatst op: 06 april 2022

Stoepjebakker Niels Koelewijn & zijn klanten

Lies hier een leuk interview met 't Stoepje bakker Niels Koelewijn (32) en een aantal van zijn klanten op de markt in Wageningen.

Haal de zon is huis met onze Zon toppers!

Geplaatst op: 18 mei 2022

Haal de zon is huis met onze Zon toppers!

Bij ’t Stoepje hebben we van alles in het assortiment om het zonnetje mee naar huis te nemen. Speciaal voor jou hebben wij een top 5 gemaakt van onze Zon toppers!

Winnaar van de Foodservice Award

Geplaatst op: 02 februari 2021

Winnaar van de Foodservice Award

Wij zijn voor de tweede keer de trotse winnaar van de Foodservice Award! Dankzij al onze fans. Bedankt voor het stemmen!

't Stoepje kleurt oranje!

Geplaatst op: 11 juni 2021

't Stoepje kleurt oranje!

Hup Holland Hup! Het is eindelijk zover, het EK is van start gegaan! En bij ’t Stoepje kleurt dan natuurlijk alles oranje.

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Geplaatst op: 13 augustus 2020

De vegan producten van Bakkerij ’t Stoepje

Eet jij ook graag producten die vegan zijn? Bij ’t Stoepje willen wij graag iedereen gelukkig maken met onze producten.

Maatregelen ‘t Stoepje bakkers op de markt

Geplaatst op: 18 maart 2020

Maatregelen ‘t Stoepje bakkers op de markt

Wij willen natuurlijk graag dat de markten door blijven gaan en dat jullie bij ’t Stoepje kunnen blijven kopen. Omdat wij de risico’s en verdere verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk willen voorkomen hebben onze ondernemers de volgende maatregelen van het RIVM getroffen

27 april mag de vlag uit en vieren we koningsdag!

Geplaatst op: 22 april 2019

27 april mag de vlag uit en vieren we koningsdag!

Een dag vol tradities, gezelligheid en festiviteiten. In iedere plaats vindt wel een festival, lampionoptocht of rommelmarkt plaat, ook de bakkers van ’t Stoepje steken zich in ‘t oranje. Deze dag willen wij onze fans royaal laten genieten, daarom hebben wij een vorstelijk oranje-assortiment samengesteld en de lekkerste Koningsdagproducten voor je klaar liggen op de markt.

BBQ-tijd!

Geplaatst op: 19 juli 2019

BBQ-tijd!

Ga jij de BBQ ook aansteken deze vakantie? En eet jij ook graag brood vooraf of als bijgerecht? Dan gaan we je blij maken. Want ’t Stoepje neemt deze week weer die overheerlijke kaas-uienkruiers mee.

Vier oranje met ’t Stoepje!

Geplaatst op: 20 april 2021

Vier oranje met ’t Stoepje!

Het is bijna Koningsdag. Oftewel: smullen van de lekkerste oranje producten. Wij staan deze week weer vol enthousiasme voor je klaar met een uitgebreid assortiment!

Onze herfst toppers!

Geplaatst op: 10 november 2021

Onze herfst toppers!

Herfst it is! Het wordt weer een stuk kouder en de bladeren vallen op de grond. Kortom: de periode van warmte en gezelligheid binnen is weer aangebroken.