Persoonlijke reclame-uitingen
Geplaatst op: 09 dec 2022

Meer tijd voor je klanten

Ondersteuning met persoonlijke marketing

Wat de meeste ondernemers het leukste vinden aan werken op de markt? Het contact met klanten. De herkenning, fijne gesprekken, ruimte voor persoonlijk advies en natuurlijk een lolletje op z’n tijd. Om de marktbakkers ruimte te geven om te focussen op wat zij het liefste doen, ondersteunt ’t Stoepje met het werk achter de schermen zoals persoonlijke reclame-uitingen.

Reclame op maat

Jij regelt alles op de markt, wij helpen je met de uitdagingen daarbuiten. Zo ontwikkelt ’t Stoepje allerlei gepersonaliseerde marketinguitingen om het succes van jouw kraam te verhogen. Met de juiste communicatie trek je meer klanten naar jouw kraam en met mooie reclames houd je bestaande klanten op de hoogte van nieuwe producten en aanbiedingen.

verpakking.png

Trek de aandacht

’t Stoepje helpt je graag met:

  • * Een eigen nieuwsbrief: opstellen en verzenden
  • * Een persoonlijke website: onderhoud en hosting
  • * Jouw visitekaartjes: design en drukwerk
  • * Je eigen zakelijke socialmediakanalen

Stoepje_eigen_marketing_instagram_feedpng.png

Samen succesvol

Uiteraard ondersteunen we jouw verkoop ook met luxe verpakkingen, prijskaartjes, leaflets en posters, mooie bedrijfskleding, vlaggen, online en offline advertenties, social media en met ons Piggy-spaarprogramma. Mis je nog iets? Dan regelen we dat! Alles om er samen een succes van te maken.

Ontdek ook meer over onze handige bestelapp en het complete ovenverse assortiment.

 

Terug naar overzicht