Het gemak van een bestelapp
Geplaatst op: 09 dec 2022

Zonder zorgen, klaar voor morgen
Het gemak van een bestelapp

Na een drukke dag op de markt heb je geen zin in ingewikkeld gedoe met bestellingen. Uiteraard wil je de volgende dag wel graag weer met een verkoopwagen vol verse producten de markt op. Om ondernemers te ontzorgen biedt ’t Stoepje een gebruiksvriendelijke app waar je aan het eind van de dag in een handomdraai de wensen voor morgen invoert. Jouw bestelling ligt de volgende ochtend klaar bij het dichtstbijzijnde logistiek centrum*.

Einde middag besteld, morgenvroeg gereed

In de gebruiksvriendelijke bestelapp vinden onze marktondernemers het gehele assortiment en een persoonlijke voorspelling. Zo hoeven ze niet elke dag hun hele wensenlijst er zelf erin te zetten en is bestellen zo gepiept. “Ideaal”, volgens marktbakker Wilco Lokhorst (40). “Ik richt me op de markt, ’t Stoepje regelt alles daaromheen. Het is makkelijk ondernemen. Aan het eind van de dag bestel ik mijn producten via de app en het staat de volgende dag klaar. Is er iets aan de hand, dan is het vaak met een belletje opgelost. Dankzij het gemak van ’t Stoepje kan ik me focussen op wat ik het allerleukste vind: mijn klanten helpen.”

Wilco-Lokhorst.png

Ontdek ook hoe ’t Stoepje ondernemers ontzorgt met persoonlijke reclame-uitingen zoals een eigen website en nieuwsbrief.

Word jij de nieuwe collega van Wilco? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.

*Je vindt onze distributiecentra in Bleskensgraaf, Helmond, Spakenburg, Stein en Zuidwolde.

 

Terug naar overzicht