De klant bepaalt het assortiment
Geplaatst op: 09 dec 2022

De ondernemer roept, ’t Stoepje bakt

Een compleet assortiment bepaald door klant & ondernemer

Wie het assortiment van ’t Stoepje bepaalt? De consument natuurlijk! Doordat onze marktondernemers dagelijks contact hebben met hun klanten, spelen we razendsnel in op verzoeken en nieuwe trends. En het mooie is: we kunnen direct testen of nieuwe producten in de smaak vallen. Dat is letterlijk elke dag marktonderzoek doen.

3 trends in brood en banket

Deze drie trends spotten onze marktondernemers het afgelopen jaar. Uiteraard spelen de productontwikkelaars van ’t Stoepje daar graag op in.

  • Gezondheid. Mensen genieten graag van de lekkerste producten, maar het liefst wel zo gezond mogelijk. De volkoren en vezelrijke broden groeien zichtbaar aan populariteit. Achter de schermen zijn wij continu bezig om producten nog gezonder te maken, bijvoorbeeld door het aandeel volkorenmeel te verhogen ten opzichte van witte bloem.
  • Beleving. Klanten willen de versheid van producten zien, voelen en proeven. Transparantie en een open keuken zijn daarom erg belangrijk. We bakken onze producten zoals broden en koeken op de markt vers af en snijden brood pas op de markt, voor de ogen van onze klanten.
  • Vegan. De vraag naar producten zonder dierlijke eiwitten zoals melk en boter groeit enorm. Omdat wij graag iedereen blij maken met onze producten breidt het vegan assortiment steeds verder uit. Op dit moment biedt ’t Stoepje al meer dan honderd brood- en banketproducten die volledig vegan zijn, zoals Brood van toen en Havercrackers.

Maak kennis met 6 helden uit het assortiment

’t Stoepje biedt een compleet en ovenvers assortiment. Voor iedere klant wat wils. Van klassiekers zoals de Woepies tot koolhydraatarme innovaties en vegan specialiteiten. Ontdek 6 hero’s:

  1. Sportmik. Voor bewuste eters is de Sportmik het ideale brood voor ontbijt en lunch. Het vezelrijke en stevige brood geeft dankzij het hoge percentage eiwitten snel een verzadigd gevoel. De Sportmik bevat 75% minder koolhydraten dan een volkoren brood en is ook nog eens veganistisch.
  2. Roomboter Gevulde Koek. Deze klassieker is al 30 jaar favoriet in het assortiment. De Roomboter Gevulde Koek is licht krokant vanbuiten en zit boordevol smeuïge banketspijs van binnen.
  3. Kaas Uienkruier. Sinds de lancering in 2011 is deze lekkernij meer dan 1 miljoen keer verkocht. De Kaas Uienkruier heeft een overheerlijke, luchtige ciabattabodem rijkelijk bestrooid met de lekkerste kaas en alleen de beste verse uien.
  4. Slankelijntje. Dit is het bekendste koolhydraatarme bolletje van Nederland. Het Slankelijntje bevat 7,12 gram vezels en slechts 3,03 gram koolhydraten per 100 gram. De zachte bruine bolletjes zijn goed voor de bloedsuikerspiegel, 100% vegan en nog lekker ook.
  5. Roomboter Super Rozijnenbol. Extra groot, gevuld met lekker veel rozijnen en met liefde gemaakt door onze bakkers. De Roomboter Super Rozijnenbollen zijn ideaal als tussendoortje onderweg of bij het ontbijt of de lunch. Heerlijk uit het vuistje of met roomboter en kaas.
  6. Noten Rozijnen Stoet. Een echte krachtpatser. De Noten Rozijnen Stoet is overheerlijk robuust brood met rozijnen en noten. Deze stoet is boordevol zaden, granen, pitten en rogge en volkoren meel.

Benieuwd naar verhalen van andere ondernemers? Lees meer over waarom zij kiezen voor de
vrijheid als marktbakker bij ’t Stoepje of bezoek ze op een van onze markten bij jou in de buurt.

Is ondernemen bij ’t Stoepje iets voor jou? Laten we het samen ontdekken! Neem vrijblijvend contact met ons op.
 

 

Terug naar overzicht