Winterspelen

Medaillewinnaars van ’t Stoepje!


Bakkerij ’t Stoepje support alle Nederlandse atleten die naar de Winterspelen gaan. De voorspelling is dat we minimaal 13 medailles mee naar huis gaan nemen. Dit zou natuurlijk een geweldige prestatie zijn van ons Nederlandse team! Om brood en de Spelen met elkaar te verbinden hebben onze bakkers een prachtig initiatief bedacht, natuurlijk met onze Sportmik en –stick in de hoofdrol! Per gewonnen medaille tijdens de Spelen gaan onze bakkers ook een medaillewinnaar bekronen bij ’t Stoepje. En jij kan zo’n winnaar worden! Hoe? Door onze Facebook– en Instagrampagina in de gaten te houden en mee te doen met de winacties.

 


"goud';Sportmik en –stick gouden medaille! 

Wint een Nederlandse sporter een gouden medaille, dan geven onze bakkers het gouden broodpakket weg. Deze prijs bestaat uit:

-     Een ‘’gouden’’ Stoepje medaille
-     5x Sportmik en –stick
-     Broodmes
-     Broodplank
-     Kookboek met koolhydraatvriendelijke recepten

 

 

 

 

 

zilver

Sportmik en –stick zilveren medaille!

Wint een Nederlandse sporter een zilveren medaille, dan geven onze bakkers het het zilveren broodpakket weg. Deze prijs bestaat uit:

-     Een ‘’zilveren’’ Stoepje medaille
-     4x Sportmik en –stick
-     Broodmes
-     Broodplank

 

 

 


bronsSportmik en –stick bronzen medaille!

Wint een Nederlandse sporter een bronzen medaille, dan geven onze bakkers het bronzen broodpakket weg. Deze prijs bestaat uit:

-     Een ‘’bronzen’’ Stoepje medaille
-     3x Sportmik en –stick
-     Broodmes

 

 


Onze medaillewinnaars!