Spaaracties
Sparen voor gratis cadeaus bij 't stoepje
Sparen voor gratis cadeaus bij 't stoepje
Spaaracties
SPAREN VOOR GRATIS CADEAUS BIJ ‘T STOEPJE
SPAREN VOOR GRATIS CADEAUS BIJ ‘T STOEPJE

Lekker sparen voor mooie producten

Bij Bakkerij ‘t Stoepje spaar je bij iedere aankoop voor prachtige cadeaus. Bijvoorbeeld voor onze heerlijke producten, mooi keukenapparatuur of voor onze Stoepje waardebonnen. Wanneer je voldoende gespaard hebt voor het cadeau van jouw keuze, kun je deze inleveren aan de kraam bij jouw ‘t Stoepje bakker. Dit cadeau kan je (wanneer deze op voorraad is) een week later ophalen bij jouw bakker op de markt. 

 

€ 2,50 1 punt
€ 5,00 2 punten
€ 6,00 3 punten
€ 7,00  4 punten
€ 8,00 5 punten

Je kunt heel gemakkelijk uitrekenen hoeveel Piggy punten je nodig hebt per cadeau. Elke spaarkaart is 56 Piggy punten waard, de formule is dus: het aantal spaarkaarten x 56.

 

Hoe hoger de besteding aan de kraam, hoe sneller je spaart. Lees hoeveel zegels je bij welk aankoopbedrag ontvangt. Dus per bestede euro boven de € 5,00 krijg je steeds een extra punt.

Sparen voor gratis cadeaus bij 't Stoepje!

't Stoepje badlaken
't Stoepje badlaken
11 spaarkaarten / 616 punten

Bij jouw stranddag hoort natuurlijk ’t Stoepje. Dat kan met dit echte ’t Stoepje badlaken. Een mooi en zacht jaquard geweven strandlaken in een formaat van 100 x 180 cm.

Bak ze bruin!

Intex Flamingo Ride-on (OP=OP)
Intex Flamingo Ride-on (OP=OP)
11 spaarkaarten / 616 punten

Intex Flamingo ride-on. Steel de show op het strand of in het zwembad met deze opblaasbare flamingo! Een flamingo ride-on is natuurlijk super hip! De flamingo heeft een afmeting van 142 x 137 x 97 cm en is gemakkelijk op te blazen. Ideaal om heerlijk op te dobberen. Relaxed! Wordt geleverd in fraaie doos, inclusief reparatievel. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Outdoor Play Giant Garden Darts  (OP=OP)
Outdoor Play Giant Garden Darts (OP=OP)
11 spaarkaarten / 616 punten

Outdoor Play Giant Garden Darts. Bij dit spel draait het erom, hoe goed je kunt mikken! Deze Outdoor Play speelset bestaat uit 4 supergrote darts en 2 gele ringen. Je kunt zowel individueel als per team spelen. Wie als eerste 21 punten verdient, wint het spel! De darts zijn uitgevoerd in de kleuren rood, oranje, groen en blauw. Ze hebben een zachte basis, voor een veilig spel. Daarnaast zijn ze aan de onderkant verzwaard, zodat ze altijd recht omhoog komen te staan op het veld. Erg leuk buitenspeelgoed, om mee te spelen op een grasveld of op het strand! Materiaal: foam en kunststof. Lengte van de darts: 23 cm. Diameter van de ring: 50 cm. Wordt inclusief handleiding geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

SportX Speed Badminton 2ass  (OP=OP)
SportX Speed Badminton 2ass (OP=OP)
12 spaarkaarten / 672 punten

SportX speed badmintonset, waarmee je de shuttle heel krachtig weg kunt slaan! De snaren zijn namelijk extra strak bespannen. Twee assorti kleurstellingen: rood met wit en blauw met wit. Wordt geleverd in handige tas met handvat, inclusief koker met 3 speciale shuttles.

TEFAL KOEKENPAN 24 CM
TEFAL KOEKENPAN 24 CM
13 spaarkaarten / 728 punten

Geschikt voor alle warmtebronnen. 

Lego Friends Icecream Truck
Lego Friends Icecream Truck
14 spaarkaarten / 784 punten

Verras kleine bouwers vanaf 4 jaar die graag restaurantje spelen met de LEGO Friends IJswagen. De set bevat LEGO Friends minipoppetjes van Andrea en Roxy, plus een schattige hond. 

Little Dutch Blokkentrein Ocean
Little Dutch Blokkentrein Ocean
14 spaarkaarten / 784 punten

Deze mooie houten trein van Little Dutch is voorzien van leuke patronen en cijfers. Met de blokken kun je steeds andere wagons maken.

SportX Voetbaldoel Set 2 goals 55x44x44 (OP=OP)
SportX Voetbaldoel Set 2 goals 55x44x44 (OP=OP)
15 spaarkaarten / 840 punten

SportX set van 2 voetbaldoelen, met een superhandig vouwsysteem. Op de hoekpunten van deze goals zit namelijk een scharnier. De goals worden volledig gemonteerd geleverd: simpelweg uitklappen, zekeren in de grond met de bijgeleverde haringen, en je bent klaar voor een potje voetbal! Afmeting: 55 x 44 x 44 cm. Inclusief 4 haringen. Geschikt voor PVC ballen met een grootte van max 20 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

installeer de piggy app direct op je telefoon of vraag om een fysieke spaarkaart
installeer de piggy app direct op je telefoon of vraag om een fysieke spaarkaart

Log in met jouw inloggegevens of registreer als een nieuwe gebruiker

Start direct met sparen bij jouw ‘t Stoepje bakker

Verzilver de leukste beloningen!