Lekker sparen voor mooie producten

Bij Bakkerij ‘t Stoepje spaar je bij iedere aankoop voor prachtige cadeaus. Bijvoorbeeld voor onze heerlijke producten, mooi keukenapparatuur of voor onze Stoepje waardebonnen. Wanneer je voldoende spaarkaarten vol hebt voor het cadeau van jouw keuze, kun je deze inleveren aan de kraam bij jouw ‘t Stoepje bakker. Dit cadeau kan je (wanneer deze op voorraad is) een week later ophalen bij jouw bakker op de markt. 

€ 2,50 1 punt
€ 5,00 2 punten
€ 6,00 3 punten
€ 7,00  4 punten
€ 8,00 5 punten

Je kunt heel gemakkelijk uitrekenen hoeveel Piggy punten je nodig hebt per cadeau. Elke spaarkaart is 56 Piggy punten waard, de formule is dus: het aantal spaarkaarten x 56.

 

Hoe hoger de besteding aan de kraam, hoe sneller je spaart. Lees hoeveel zegels je bij welk aankoopbedrag ontvangt. Dus per bestede euro boven de € 5,00 krijg je steeds een extra punt.

Sparen voor gratis cadeaus bij 't Stoepje!

Outdoor Play Giant Garden Darts
Outdoor Play Giant Garden Darts
11 spaarkaarten / 616 punten

Outdoor Play Giant Garden Darts. Bij dit spel draait het erom, hoe goed je kunt mikken! Deze Outdoor Play speelset bestaat uit 4 supergrote darts en 2 gele ringen. Je kunt zowel individueel als per team spelen. Wie als eerste 21 punten verdient, wint het spel! De darts zijn uitgevoerd in de kleuren rood, oranje, groen en blauw. Ze hebben een zachte basis, voor een veilig spel. Daarnaast zijn ze aan de onderkant verzwaard, zodat ze altijd recht omhoog komen te staan op het veld. Erg leuk buitenspeelgoed, om mee te spelen op een grasveld of op het strand! Materiaal: foam en kunststof. Lengte van de darts: 23 cm. Diameter van de ring: 50 cm. Wordt inclusief handleiding geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Summertime Waterslide 550cm
Summertime Waterslide 550cm
9 spaarkaarten / 504 punten

Summertime Waterslide, in oranje uitvoering. Vervaardigd van superglad pvc-materiaal, zodat je er mooie buikschuivers op kunt maken! Je kunt deze Waterslide gemakkelijk aansluiten op de buitenkraan door middel van een Gardena-koppeling. Aan het uiteinde van de slide zit een opblaasbaar kussen, voor een zachte landing. Afmetingen: 550 x 80 cm. Wordt inclusief 2 haringen geleverd in full-colour doos. De opblaasbare surf rider is niet inbegrepen. Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

ROUNDIE
ROUNDIE
10 spaarkaarten / 560 punten

Steel de show op het strand met je eigen Roundie strandlaken. Gemaakt van 100% katoen. Afmeting: 150 cm. 

 FC Barcelona Bal Camo Size 5
FC Barcelona Bal Camo Size 5
10 spaarkaarten / 560 punten

FC Barcelona voetbal Stripes, in de kleurencombinatie blauw, roze en geel. Ook staat het FC Barcelona logo op de bal, samen met de tekst Barça. Gewicht: 410 gram. Materiaal: pvc. Diameter: 22 cm. Wordt onopgeblazen geleverd.

Summertime Splash Potato OP=OP
Summertime Splash Potato OP=OP
4 spaarkaarten / 224 punten

Summertime Splash Potato, waarmee je een leuk overgooispel kunt spelen. Vul een waterballon met water met het bijgeleverde hulpstukje en plaats ‘m in de Splash Potato. Draai aan de timer en… nu kan het overgooien beginnen! Als jij de Splash Potato net in je handen hebt als de timer af gaat, knapt de waterballon open en word je nat. Je bent nu voor deze ronde uitgeschakeld. De laatste speler die overblijft, wint het spel! Wordt inclusief 50 waterballonnen geleverd in clamshellverpakking. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Calleigh Mini Dieren 2ass
Calleigh Mini Dieren 2ass
4 spaarkaarten / 224 punten

Calleigh dieren speelset, met pop en haar 2 hondjes. Inclusief leuke accessoires. Lengte van de minipop: 7,6 cm. Geleverd in windowbox.

LEGO CITY POLICE HELICOPTER
LEGO CITY POLICE HELICOPTER
19 spaarkaarten / 1064 punten

Ga met deze gave LEGO City politie helikopter achtervolgingset achter de boeven aan en wordt een echte held van LEGO City

Carrera Red Bull RB14 Max Verstappen auto
Carrera Red Bull RB14 Max Verstappen auto
5 spaarkaarten / 280 punten

Het schaalmodel van de RB14 Red Bull Racing. Formule 1-wagen van Max Verstappen is een musthave voor iedere Formule 1-fan! 

Met het Piggy spaarprogramma
Met het Piggy spaarprogramma