Spaaracties
SPAREN VOOR GRATIS CADEAUS BIJ ‘T STOEPJE
SPAREN VOOR GRATIS CADEAUS BIJ ‘T STOEPJE
Spaaracties
Sparen voor gratis cadeaus bij 't stoepje
Sparen voor gratis cadeaus bij 't stoepje

Lekker sparen voor mooie producten

Bij Bakkerij ‘t Stoepje spaar je bij iedere aankoop voor prachtige cadeaus. Bijvoorbeeld voor onze heerlijke producten, mooi keukenapparatuur of voor onze Stoepje waardebonnen. Wanneer je voldoende spaarkaarten vol hebt voor het cadeau van jouw keuze, kun je deze inleveren aan de kraam bij jouw ‘t Stoepje bakker. Dit cadeau kan je (wanneer deze op voorraad is) een week later ophalen bij jouw bakker op de markt. 

€ 2,50 1 zegel
€ 5,00 2 zegels
€ 6,00 3 zegels
€ 7,00  4 zegels
€ 8,00 5 zegels

Hoe hoger de besteding aan de kraam, hoe sneller je spaart. Lees hoeveel zegels je bij welk aankoopbedrag ontvangt. Dus per bestede euro boven de € 5,00 krijg je steeds een extra zegel.

Sparen voor gratis cadeaus bij 't Stoepje!

't Stoepje Lunchbox
't Stoepje Lunchbox
8 spaarkaarten

De lekkerste broden moeten bewaard worden in een echte glazen Stoepje lunchbox met bamboe deksel en siliconen sluitband. Inhoud 900ML. Bamboe is een zeer milieuvriendelijk materiaal. Het deksel en sluitband mogen niet in de vaatwasser en moeten met de hand worden afgewassen Formaat: 20X15X6CM

't Stoepje Paraplu
't Stoepje Paraplu
12 spaarkaarten

Geen last meer van de regen, door middel van de luxe, zwarte, opvouwbare ’t Stoepje stormparaplu. De paraplu is gemaakt van 190T polyester en heeft een diameter van 97cm en een zwart metalen steel. Het frame en baleinen zijn van glasvezel met chroom metalen top en hij heeft een rubberen handgreep met grijze knop. In 3 delen opvouwbaar. Inclusief bijpassend hoesje. Opent en sluit automatisch.

't Stoepje Drinkfles
't Stoepje Drinkfles
6 spaarkaarten

Neem nu overal jouw enkelwandige lekvrije Stoepje drinkfles van sterk borosilicaat glas mee naar toe! De fles is inclusief uitneembare theezeef en isolerende neopreen hoes. Inhoud 500 ml. Niet geschikt voor koolzuurhoudende dranken. Formaat Ø6x24cm
 

't Stoepje Snijplank
't Stoepje Snijplank
7 spaarkaarten

Elke dag jouw brood snijden op de enige echte rechthoekige Stoepje snijplank! De plank is gemaakt van geproduceerd beukenhout en blijft het mooist als hij regelmatig in de olie gezet wordt. Helaas kan de plank niet in de vaatwasser en moet met de hand worden afgewassen. Formaat: 400x250mm
 

Summertime Zand- en Watertafel
Summertime Zand- en Watertafel
11 spaarkaarten

Summertime zand- en watertafel, voor heel veel speelplezier! 17-delig, inclusief uitgebreide set accessoires: 2 schepjes, harkje, gieter, 3 zandvormpjes, waterscoop, waterwiel, waterrad en 2 vlaggen. Gemakkelijk in elkaar te zetten. Afmetingen: 38,5 x 38,5 x 58,5 cm. Wordt geleverd in full-colour doos. Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden. (OP=OP)

Nijntje Kooksetje
Nijntje Kooksetje
7 spaarkaarten

Nijntje kooksetje bestaande uit 12 delen. In vrolijke primaire kleuren en voorzien van leuke nijntje printjes. Verpakt in een full colour vensterdoos. Geschikt voor kinderen vanaf 36 maanden.

Summertime Waterpistool XL5500
Summertime Waterpistool XL5500
6 spaarkaarten

Summertime waterpistool XL, in twee kleurencombinaties: blauw, geel, oranje en groen, geel en oranje. Met afneembaar waterreservoir, dat je gemakkelijk op het pistool kunt bevestigen. Functioneert met pompmechanisme. Lengte: 55 cm. Wordt geleverd met Summertime hangtag. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. (OP=OP)

Summertime Beachball Colour ass
Summertime Beachball Colour ass
2 spaarkaarten

Summertime beachballset met stranddecor. Lengte van het racket: 38 cm. Dikte: 8 mm. Wordt in de kleuren neon groen, roze en geel geleverd in net, inclusief pvc bal. Diameter van de bal: 4 cm. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. (OP=OP)

nog geen spaarkaart? download hieronder uw spaarkaart
nog geen spaarkaart? download hieronder uw spaarkaart