Panna cotta van cocosmacronen met crumble en passievruchten

Ingrediënten:
5st ’t Stoepje cocosmacronen
500ml slagroom
400ml kokosmelk
1st vanillestokje
50g suiker
6 blaadjes gelatine
3st passievruchten

Bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 150°C
2. Verkruimel de cocosmacronen en bak deze 8 minuten in de oven krokant
3. Laat de gelatine enkele minuten in ruim koud water weken, tot de blaadjes soepel geworden zijn.
4. Halveer het vanillestokje over de lengte en schraap de zaadjes eruit.
5Breng de slagroom, kokosmelk, vanille stokje en vanillezaad aan de kook. Voeg hierna de suiker toe en verhit de room verder tot de suiker is opgelost.
6. Knijp de gelatine uit en roer dit door de vanilleroom tot een glad geheel ontstaat.
7. Neem het mengsel van het vuur en laat het al roerend afkoelen. TIP! Dit gaat sneller als je de pan in een schaal met ijswater laat hangen.
8. Zodra het mengsel dikker wordt en de vanillezaadjes niet meer naar beneden zakken haal je het vanillestokje eruit en meng je driekwart van de cocosmacronen door het vanilleroommengsel.
9. Verdeel de room over vijf glaasjes en zet deze minimaal vier uur afgedekt in de koelkast.
10.Verdeel voor serveren de overige cocoscrumble en de pitjes van de passievruchten over de glaasjes.