Cocosmacronen frambozenijs

Ingrediënten:
6st ’t Stoepje cocosmacronen
250ml slagroom
1blik gecondenseerde melk
100g frambozen


Bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 150°C
2. Verkruimel de cocosmacronen en bak deze 8 minuten in de oven krokant.
3. Klop de slagroom stijf en klop de gecondenseerde melk erdoor.
4. Prak de frambozen met een vork tot een grove puree en meng dit met 1 helft van het slagroommengsel.
5. Voeg tweederde van de cocoscrumble toe aan de andere helft van het slagroommengsel en roer tot een glad geheel.
6. Giet het de frambozenroom en de cocoscrumbleroom om en om in een diepvriesbak. Zet dit in de diepvries en laat minimaal 6 uur staan.
7. Schep bolletjes van het ijs en serveer dit in mooie glazen. Strooi voor je de ijsjes serveer wat crumble in de glaasjes.