Neemt u het op tegen Bakkerij ‘t Stoepje?

Neemt u het op tegen Bakkerij ‘t Stoepje?

 

Wie bakt de lekkerste natte keek van nederland?

 

De bakkers van ’t Stoepje vinden hun eigen Natte Keek natuurlijk het lekkerst, maar dagen u uit hen te overtreffen. Daarom organiseert ’t Stoepje een Natte Keek bakwedstrijd.

 

Bak een lekkere keek en lever deze voor zaterdag 3 mei in bij uw Stoepje bakker! Als dank krijgt u in ieder geval de heerlijke Natte Keek van ’t Stoepje.
De 5 beste bakkers worden uitgenodigd tijdens de zaterdagmarkt in Spakenburg op 17 mei 2014. Zij krijgen een lunch aangeboden en gaan natuurlijk naar huis met een aantal Spakenburgse attenties.

 

Wie weet wint u wel één van de mooie prijzen en natuurlijk de felbegeerde Stoepje Natte Keek Bokaal! De winnaar wint naast een mooie prijs en de Stoepje Trofee, de eer van ‘beste KEEK-bakker van Nederland!’

 

Bekijk onze actiepagina op: www.stoepje.nl/nattekeek

 

Wist u dat..

 

Een ‘Natte Keek’ niet alleen een andere naam heeft dan een ‘gewone cake’? De smaak is ook anders! Een Natte Keek zit namelijk tegen gaarheid aan waardoor de kern van de keek lekker smeuïg is!

 


De keek waarmee u deelneemt aan onze wedstrijd moet aan een aantal criteria voldoen:

 

 - een traditioneel rechthoekig model
 - met een gewicht tussen 600 en 800 gram
 - en daarin alleen roomboter verwerkt

 

Uw keek zal door een deskundige jury op de volgende punten beoordeeld worden: smaak (uiteraard), kleur, presentatie en structuur.

 

nattekeek