Focaccia’s

Deze zomer kan je iedere dag genieten van echte vakantiesferen met onze nieuwe focacciabroden. Dit typische platte brood wordt al eeuwenlang in Italië gebakken en kent vele verschillende varianten. Onze bakkers hebben het beste van Italië samengebracht in drie overheerlijke nieuwe focaccia’s. Zo krijgt iedere borrel of barbecue een extra zonnig tintje. 

 

Paprika & Olijf
Deze handgevormde plaatfocaccia is smakelijk belegd met verse rode paprika & groene olijven, daarna wordt het bestrooid met kaas. Samen met een kruidige tomatendoepsoep of frisse salade heb je in een handomdraai een heerlijke lunch of diner op tafel staan.

 

Tomatenbruschetta
Het vers geknede deeg van deze plaatfocaccia wordt belegd met een heerlijke combinatie van verse tomaat, rode ui, knoflook en een snufje zeezout. Heerlijk als lunch of voor bij de borrel.

Caprese
Een smakelijke klassieker uit Italië: plaatfocaccia met verse tomaten, mozzarella en basilicum. Dit heerlijke ambachtelijke brood is de ideale aanvulling op een maaltijd, barbecue, of borrel.

 

Serveertip!

Verwarm het brood even in de oven (5 minuten op 180 graden) en dip in een goede extra vierge olijfolie.