Brood van Toen Spelt en Haver!

 

 

Brood van toen

Brood van Toen is een stevig brood met een lekkere krokante korst, zonder toegevoegde E-nummers. Doordat de Broden van Toen op de ovenvloer gebakken worden, kan elk brood vrij rijzen. Hierdoor hebben de Broden van Toen een authentieke vorm en is geen brood hetzelfde. Naast de bestaande varianten (wit, meergranen, maïs, pompoen en zonnelicht) voegen wij nu met trots het Brood van Toen Spelt en het Brood van Toen Haver toe aan ons assortiment (bekijk in onze webshop).

 

Spelt en Haver
De vraag naar smaakvolle spelt– en haverproducten is enorm. Omdat wij onze klanten zo compleet mogelijk van dienst willen zijn, combineren we graag het succes van het Brood van Toen met de graansoorten spelt en haver. Het Brood van Toen Spelt is gebakken op basis van 99,9% spelt en daardoor een echte aanwinst voor ons speltassortiment. Het Brood van Toen Haver is rijk aan vezels en vormt een bron van eiwitten.

 

“Wij willen onze klanten naast een verantwoord product ook een smaakvol product aanbieden. Of dat gelukt is? Ik nodig u graag uit om te komen proeven en zelf te oordelen”, vertelt Stoepje bakker Paul bevlogen.

 

 

bvt-afbeelding