Volkorenbonkie
Volkoren tarwe bol met rozijnen, walnoot en zonnebloempitten
Volkorenbonkies zijn harde langwerpige broodjes, bezaaid met zaden en pitten.
Omschrijving
Wissel je dagelijkse boterham eens af met Volkorenbonkies. Dit zijn langwerpige harde broodjes, bezaaid met zaden en pitten. Vanbinnen zijn de broodjes lekker luchtig, maar door de krokante korst bezaaid met zaden en pitten hebben de broodjes een stevige bite. Beleg de broodjes met je favoriete beleg tijdens het ontbijt of de lunch, of eet ze naast een frisse salade. Stil de stevige trek met Volkorenbonkies van 't Stoepje.
Ingredienten
Volkoren TARWEmeel,water,rozijnen,zonnebloempitten,WALNOTEN,abrikozen,cranberry,HAVERVLOKKEN,bakkersgist ,TARWEGLUTEN,lijnzaad,bruine rietsuiker,appel,suiker,dextrose,weipoeder (MELK),veldbonenmeel,gejodeerd zout,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),enzym [TARWE],emulgator:(mono- en diglyceriden),voorverstijfselde ROGGEBLOEM,geroosterd GERSTEMOUTMEEL,TARWEMOUTBLOEM,emulgator:(Natriumstearoyllactaat),emulgator:(E472e [TARWE]),wei-eiwitconcentraat [MELK],GERSTEMOUTMEEL,rijstemeel,raapzaad,rijsmiddel:(natriumcarbonaat),aroma,meelverbeteraar:(l-cysteïne),kleurstof:(curcumine),zonnebloem,emulgator:(guarpitmeel),anti-oxidant:(citroenzuur),conserveermiddel:(E220 [SULFIET]),
Voedingswaarden
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1131.92
Energie (kcal)
268.65
Vet totaal (g)
6.71
Waarvan verzadigd vet (g)
1.37
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.37
Vet meervoudig onverzadigd (g)
3.68
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
39.71
Waarvan suikers (g)
17.94
Voedingsvezel (g)
5.79
Eiwit totaal (g)
9.8
Zout (g)
0.79
Vezels (g)
5.79
Allergenen
melk
M
ei
K
soja
K
glutenbevattende granen
M
tarwe
M
rogge
M
vis
Z
schaaldieren
Z
noten
M
pinda's
Z
sulfiet (E220 - E228)
M
selderij
Z
sesam
K
lupine
Z
mosterd
K
weekdieren
Z
gerst
M
haver
M
spelt
K
khorasantarwe
K
amandelen
K
hazelnoten
K
walnoten
M
cashewnoten
K
pecannoten
K
paranoten
K
pistachenoten
K
macadamianoten
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof