Terug naar overzicht
Algemene informatie
Omschrijving:
Roomboter Appelflap
Uitgebreide omschrijving:
Roomboter Appelflap

appel,TARWEBLOEM,roomboter [MELK],water,suiker,suiker,appelpuree,rozijnen,gemodificeerd maiszetmeel,gemodificeerd aardappelzetmeel,EI,TARWEBLOEM,water,kaneel,TARWEZETMEEL,emulgatoren: (E472b, E477),weipoeder (MELK),glucosestroop (gedrehydreerd),zetmeel (SOJA),katoenolie,natuurlijk aroma,aroma,citroenschil,verdikkingsmiddelen: E415, E413,zout,zout,rum,caramelstroop,conserveermiddel: E202,zuurteregelaar: citroenzuur,antioxidant: E300,natuurlijke citroen aroma,
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (Kilojoules)
1290
Energie (Kilocalorieën)
309
Vet
18
Waarvan verzadigd
11
Waarvan enkelvoudig onverzadigd
4.8
Waarvan meervoudig onverzadigd
0.6
Koolhydraten
34
Waarvan suikers
15
Vezels
0.9
Eiwit
3.4
Zout
0.65
01.0
Gluten
M
01.1
Tarwe
M
01.2
Rogge
K
01.3
Gerst
K
01.4
Haver
U
01.5
Spelt
Z
01.6
Kamut
Z
02.0
Schaaldieren
K
03.0
Ei
M
04.0
Vis
K
05.0
Aardnoten (Pinda's)
K
06.0
Soja
M
07.0
Melk
M
08.0
Noten (Schaalvruchten)
K
08.1
Amandelen
K
08.2
Hazelnoten
Z
08.3
Walnoten
Z
08.4
Cashewnoten
Z
08.5
Pecannoten
Z
08.6
Paranoten
Z
08.7
Pistachenoten
Z
08.8
Macadamianoten
Z
09.0
Selderij
K
10.0
Mosterd
K
11.0
Sesam
K
12.0
Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) (>10mg / kg/l)
K
13.0
Lupine
Z
14.0
Weekdieren
Z
20.0
Lactose
M
21.0
Cacao
U
22.0
Glutamaat (E620-E625)
U
23.0
Kippenvlees
U
24.0
Koriander
U
25.0
Maïs
M
26.0
Peulvruchten
U
27.0
Rundvlees
U
28.0
Varkensvlees
U
29.0
Wortel
U
01.0
Gluten
M
01.1
Tarwe
M
01.2
Rogge
K
01.3
Gerst
K
01.4
Haver
K
01.5
Spelt
Z
01.6
Kamut
Z
02.0
Schaaldieren
K
03.0
Ei
M
04.0
Vis
K
05.0
Aardnoten (Pinda's)
K
06.0
Soja
M
07.0
Melk
M
08.0
Noten (Schaalvruchten)
K
08.1
Amandelen
K
08.2
Hazelnoten
Z
08.3
Walnoten
Z
08.4
Cashewnoten
Z
08.5
Pecannoten
Z
08.6
Paranoten
Z
08.7
Pistachenoten
Z
08.8
Macadamianoten
Z
09.0
Selderij
K
10.0
Mosterd
K
11.0
Sesam
K
12.0
Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) (>10mg / kg/l)
K
13.0
Lupine
Z
14.0
Weekdieren
Z
20.0
Lactose
M
21.0
Cacao
K
22.0
Glutamaat (E620-E625)
K
23.0
Kippenvlees
K
24.0
Koriander
K
25.0
Maïs
K
26.0
Peulvruchten
K
27.0
Rundvlees
K
28.0
Varkensvlees
K
29.0
Wortel
K
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof