Roomboter Slofje Cheesecake Mango
Roomboter Slofje Cheesecake Mango

Ingredienten

Suiker,room [MELK],water,TARWEBLOEM,mango,magere kwarkpoeder [MELK],roomboter [MELK],dextrose,glucose-fructosestroop,gemodificeerd zetmeel:(Geacetyleerd dizetmeelfosfaat),gemodificeerd zetmeel:(Hydroxypropyldizetmeelfosfaat),AMANDELEN ,gelatine,glucosestroop (gedrehydreerd),yoghurtpoeder [MELK],gemodificeerd aardappelzetmeel,aroma,voedingszuur:(citroenzuur),zuurteregelaar:(natriumcarbonaat),zuurteregelaar:(Natriumcitraat),zout,meelverbeteraar:(ascorbinezuur),bakkerszout,conserveermiddel:(Kaliumsorbaat),emulgator:(melkzuuresters van mono- en diglyceriden),emulgator:(SOJAlecithine),geleermiddel:(pectine),gedroogde glucosestroop,invertsuikerstroop,kaliumjodide,kleurstof:(Riboflavine),kleurstof:(E160b),kleurstof:(beta caroteen),MELKEIWIT,MELKPOEDER,natuurlijk aroma,plantaardige vetten (kokos, palmpit),emulgator:(Di- en polyfosfaten),(natriumbicarbonaat),conserveermiddel:(Calciumacetaat),emulgator:(E450),geleermiddel:(Natriumfosfaat),zoetstof:(sorbitol),kleurstof:(Calcium carbonaat),verdikkingsmiddel:(carrageen),TARWEZETMEEL,emulgator:(Arabische Gom),emulgator:(xanthaangom),conserveermiddel:(E330),weipoeder (MELK),

Voedingswaarden

Voedingswaarden per 100 gram
Energie (kJ)
1386
Energie (kcal)
331
Vet totaal (g)
12.82
Waarvan verzadigd vet (g)
8.45
Vet enkelvoudig onverzadigd (g)
1.11
Vet meervoudig onverzadigd (g)
1
Transvetzuren (g)
0
Koolhydraten totaal (g)
46.69
Waarvan suikers (g)
36.15
Voedingsvezel (g)
0.54
Eiwit totaal (g)
6.31
Zout (g)
0.29
Vezels (g)
0.54

Allergenen

melk M
ei M
soja M
glutenbevattende granen M
tarwe M
rogge Z
vis Z
schaaldieren Z
noten M
pinda's Z
sulfiet (E220 - E228) Z
selderij Z
sesam Z
lupine Z
mosterd Z
weekdieren Z
gerst Z
haver Z
spelt Z
khorasantarwe Z
amandelen M
hazelnoten Z
walnoten Z
cashewnoten Z
pecannoten Z
paranoten Z
pistachenoten Z
macadamianoten Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof