Terug naar overzicht
Algemene informatie
Omschrijving:
Roomboter Kersen Slofjes
Uitgebreide omschrijving:
Roomboter Kersen Slofjes

kersen,suiker,water,TARWEBLOEM,roomboter [MELK],glucose-fructosestroop,AMANDELEN ,gemodificeerd zetmeel:(Hydroxypropyldizetmeelfosfaat),glucosestroop (gedrehydreerd),EI,gemodificeerd aardappelzetmeel,natuurlijk aroma,antiklontermiddel:(Natriumferrocyanide),aroma,bakkerszout,conserveermiddel:(Kaliumsorbaat),emulgator:(melkzuuresters van mono- en diglyceriden),emulgator:(SOJAlecithine),geleermiddel:(pectine),gedroogde glucosestroop,invertsuikerstroop,kaliumjodide,kleurstof:(E160b),kleurstof:(Riboflavine),MELKEIWIT,MELKPOEDER,palmpit,kokos,rijsmiddel:(Di- en polyfosfaten),rijsmiddel:(natriumcarbonaat),stabilisator:(Calciumacetaat),stabilisator:(Natriumfosfaat),stabilisator:(sorbitol),stabilisator:(Calcium carbonaat),TARWEZETMEEL,verdikkingsmiddel:(xanthaangom),verdikkingsmiddel:(Gellangom),verdikkingsmiddel:(Arabische Gom),voedingszuur:(citroenzuur),weipoeder [MELK],zout,
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (Kilojoules)
1070
Energie (Kilocalorieën)
256
Vet
9.36
Waarvan verzadigd
5.92
Waarvan enkelvoudig onverzadigd
2.88
Waarvan meervoudig onverzadigd
0.56
Koolhydraten
39.69
Waarvan suikers
27.42
Vezels
0.94
Eiwit
3.26
Zout
0.25
01.0
Gluten
M
01.1
Tarwe
M
01.2
Rogge
U
01.3
Gerst
U
01.4
Haver
U
01.5
Spelt
Z
01.6
Kamut
Z
02.0
Schaaldieren
Z
03.0
Ei
M
04.0
Vis
Z
05.0
Aardnoten (Pinda's)
Z
06.0
Soja
M
07.0
Melk
M
08.0
Noten (Schaalvruchten)
M
08.1
Amandelen
M
08.2
Hazelnoten
U
08.3
Walnoten
U
08.4
Cashewnoten
U
08.5
Pecannoten
Z
08.6
Paranoten
Z
08.7
Pistachenoten
Z
08.8
Macadamianoten
Z
09.0
Selderij
Z
10.0
Mosterd
Z
11.0
Sesam
Z
12.0
Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) (>10mg / kg/l)
U
13.0
Lupine
U
14.0
Weekdieren
Z
20.0
Lactose
M
21.0
Cacao
Z
22.0
Glutamaat (E620-E625)
Z
23.0
Kippenvlees
Z
24.0
Koriander
Z
25.0
Maïs
Z
26.0
Peulvruchten
Z
27.0
Rundvlees
Z
28.0
Varkensvlees
Z
29.0
Wortel
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof