Terug naar overzicht
Algemene informatie
Omschrijving:
Roomboter Slofje Cheesecake Framboos
Uitgebreide omschrijving:
Roomboter Slofje Cheesecake Framboos

suiker,water,TARWEBLOEM,framboos,roomboter [MELK],glucose-fructosestroop,AMANDELEN ,glucosestroop,EI,gemodificeerd aardappelzetmeel,gemodificeerd zetmeel:(Hydroxypropyldizetmeelfosfaat),gemodificeerd zetmeel:(Geacetyleerd dizetmeelfosfaat),antiklontermiddel:(Natriumferrocyanide),aroma,bakkerszout,conserveermiddel:(Kaliumsorbaat),dextrose,emulgator:(melkzuuresters van mono- en diglyceriden),emulgator:(SOJAlecithine),emulgator:(mono- en diglyceriden),gelatine,geleermiddel:(pectine),gedroogde glucosestroop,invertsuikerstroop,kaliumjodide,kleurstof:(Riboflavine),kleurstof:(E160b),kleurstof:(Anthocyaninen),magere kwarkpoeder [MELK],MELKEIWIT,MELKPOEDER,natuurlijke aroma,palmpit,kokos,rijsmiddel:(E450),rijsmiddel:(natriumcarbonaat),room [MELK],stabilisator:(Calciumacetaat),stabilisator:(Natriumfosfaat),stabilisator:(sorbitol),stabilisator:(Calcium carbonaat),stabilisator:(carrageen),TARWEZETMEEL,verdikkingsmiddel:(xanthaangom),verdikkingsmiddel:(Arabische Gom),vlierbessenconcentraat,voedings
Voedingswaarden per 100 gram
Energie (Kilojoules)
793
Energie (Kilocalorieën)
189
Vet
8.04
Waarvan verzadigd
5.09
Waarvan enkelvoudig onverzadigd
2.46
Waarvan meervoudig onverzadigd
0.45
Koolhydraten
26.69
Waarvan suikers
16.99
Vezels
0.99
Eiwit
2.03
Zout
0.25
Water
25.69
Natrium (mg)
0
01.0
Gluten
M
01.1
Tarwe
M
01.2
Rogge
U
01.3
Gerst
U
01.4
Haver
U
01.5
Spelt
Z
01.6
Kamut
Z
02.0
Schaaldieren
Z
03.0
Ei
M
04.0
Vis
Z
05.0
Aardnoten (Pinda's)
Z
06.0
Soja
M
07.0
Melk
M
08.0
Noten (Schaalvruchten)
M
08.1
Amandelen
M
08.2
Hazelnoten
U
08.3
Walnoten
U
08.4
Cashewnoten
U
08.5
Pecannoten
Z
08.6
Paranoten
Z
08.7
Pistachenoten
Z
08.8
Macadamianoten
Z
09.0
Selderij
Z
10.0
Mosterd
Z
11.0
Sesam
Z
12.0
Zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) (>10mg / kg/l)
U
13.0
Lupine
U
14.0
Weekdieren
Z
20.0
Lactose
M
21.0
Cacao
Z
22.0
Glutamaat (E620-E625)
Z
23.0
Kippenvlees
Z
24.0
Koriander
Z
25.0
Maïs
Z
26.0
Peulvruchten
Z
27.0
Rundvlees
Z
28.0
Varkensvlees
Z
29.0
Wortel
Z
M = Het artikel bevat de genoemde stof (als ingredient)
Z = Het artikel is vrij van de genoemde stof (volgens receptuur)
K = Het product bevat mogelijk sporen van de stof